Принц Джордж умили британците (Вижте как се обръща към кралицата)

Гласувайте за статията

Принц Джордж и кралица Елизабет за първи път видени да общуват, ето как малчуганът нарича кралицата

Никакво „Госпожо“ или „Ваше величество“! Принц Джордж направо умили британците по време на първия обществен разговор с баба си. На кръщенето на принцеса Шарлот, той бе забелязан да си говори с кралицата. А на въпроса, какво е искал да каже на британския монарх, отговора бързо бе даден: „Ела тук, бабо!“.

Подобно на баща си, принц Уилям, принц Джордж също не нарича прабаба си „Госпожо“ или „Ваше величество“. Прозвищата запазени за останалите членове от фамилията и кралските поданици, за малкия принц не важат. Той има право да се доближава до монарха, да я дърпа за ръкавите на дрехите й и да й говори на „ти“, наричайки я „бабо“. „Какъвто бащата, такъв и синът“, смеят се британците, спомняйки си, че и принц Уилям системно нарушава етикета по отношение на нейно величество.

В клип на британския Mirror се вижда как принц Джордж говори с кралицата. Специалисти успяха да разкрият, че малкия принц е казал на прабаба си „Ние ще се връщаме обратно, бабо“ и „Ела тук“.

Разговорът между двамата развесели мнозина, а както изглежда малкия принц вече е любимец на кралицата. По същия начин той се отнася и с Карол Мидълтън, която също нарича „бабо“.

Мнозина се чудят какво обръщение използва към херцогинята на Корнуол Камила, като предположенията варират от „леля“ до просто „Камила“. „Не е редно да нарича Камила „бабо“. Тя си има внуци. Негова баба беше принцеса Даяна“, пишат из форумите на dailymail.co.uk. По всичко изглежда, че покойната кралица на сърцата още е жива в спомените на британците.

Принц Джордж умили британците

Принц Джордж умили британците

Що се отнася до принц Чарлз, то той е безкрайно щастлив, че вече го наричат „дядо“. А както изглежда и малчуганът е доста привързан към възрастните си роднини.

 

 

За него тя е просто "баба"

За него тя е просто „баба“

На няколко пъти Кейт и Уилям трябваше да го успокояват по време на семейната разходка, че дядовците и баба му Карол идват след тях. А също и че прабаба му кралицата ги чака у дома.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Принц Джордж умили британците (Вижте как се обръща към кралицата)”

  1. Angelina Mednikarova

    юли 09. 2015

    Добре е да я нарича "камила", за да видят хората, че детето познава и животните

Добавете коментар