Фурор в дома на Христо Стоичков: Дава щерка си Мика!

Фурор в дома на Христо Стоичков: Дава щерка си Мика!
5 (100%) 1 vote

Щерката на Стоичков вдига сватба, Мика Стоичкова е на 7-то небе!

Щерката на легендата на българския футбол много скоро ще мине под венчило. По-малката Христина трескаво подготвяла сватбеното тържество. Още миналата година дъщерята на Камата се сгоди за хърватския тенесист Лука Белич. Семейната тайна бе разгласена именно от Мика Стоичкова, която побърза в социалната мрежа да поздрави сестра си и нейния избраник.

Според друга версия двойката ще си каже заветното „да” напролет догодина, защото Христина трябва да завърши висшето си образование през тази. Баща й бил категорично против да се омъжи, без да има кипат за висшистка. Христина и Лука са заедно повече от година. Хърватинът е бивш професионален състезател по тенис, без особени заслуги.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова щастлива и влюбена, ще се омъжва

Мика Стоичкова също може да последва примера на сестра си. По-голямата дъщеря на Модерния ляв си има сериозен приятел, но известно време не разкриваше кой е новия й избраник. След неуспешната си афера с актьора Иво Аръков Мика отлетя за Маями, при семейството си.

Малко след това Мика Стоичкова се похвали в профила си, че вече си има нова тръпка и е изключително щастлива с него. Младокът бил мъжа на живота й и я правел много радостна. Дълго време тя криеше лицето му от любопитните фейсбукари и най-после избраника на сърцето й се разкри. Оказа се, че той не е американец, а българин, който от известно време живее в САЩ.

Мика веднага побърза да запознае фамилията с новото си гадже и те моментално харесали 31 годишния мъж. Дори наскоро голямата дъщеря на Христо Стоичков се похвали, че са отпразнували рождения ден на приятеля й на плажно парти в Маями. Сред гостите била и майката на Мика-Мариана, която също много харесвала бъдещия си зет.

Припомняме, че според една от версиите именно съпругата на иконата на българския футбол се провопоставила на любовта на щерка си с българския актьор. Майката на Мика заявила, че Иво Аръков е с нея заради парите на баща й и връзките, които Стоичков можел да му осигури и в България, и зад океана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар