Фики Стораро проговори за Преслава

Фики Стораро проговори за Преслава
5 (100%) 2 votes
В интервю за „България днес” фолкпевецът Фики Стораро разкрива отношенията си с Преслава

Като интерпретации на жълтите медии Фики Стораро определя клюките, че има тайна любовна афера с Преслава.

„Кой би имал интерес да ми приписва любовни отношения с Преслава? Това са глупости! Твърдението, че ме е преследвала, го чувам за първи път, но е смешно. Красива жена като нея няма нужда да преследва който и да било мъж” – твърди в интервю за изданието синът на Тони Стораро.

„Факт е, че попфолк изпълнителите сме интересни на хората. Затова понякога се търси, както се казва, под вола теле, само и само да се напише нещо за нас. Започнах да свиквам и с тази страна на професията” – споделя Фики Стораро.

Слуха, че е имал сблъсък с Жоро Бирмата, Фики Стораро коментира така:
„Истинската случка няма нищо общо с тези приказки. След наградите отидохме да се повеселим. Преслава беше в съседното сепаре и дойде да ме поздрави. В този момент се появи приятелят й Жоро Бирмата, който я видя при мен. Но пак казвам, тя просто дойде да ме поздрави за наградата, която получих. Не сме се целували, това е абсурд! Не знам защо някой е решил нещо друго. Той отиде в нейното сепаре и двамата започнаха да се карат. Но между мен и Жоро не е имало нищо” – разказва Фики Стораро.
На въпрос имало ли е все пак бой, певецът отвръща лаконично: „Не съм видял нищо такова!”

Фики Стораро има дуетно парче с Преслава

Фики Стораро има дуетно парче с Преслава

Попитан за отношенията с бившата си приятелка певицата Жулиета Светланова, Тони Стораро разкрива:
„Жулиета е най-голямата ми любов досега и имаме прекрасни отношения, но в момента те са само приятелски. Връзката ни започна точно когато моята кариера тръгна нагоре, и се оказа трудно да я запазим, при положение че живеем на 500 км един от друг и постоянно пътувам за участия” – споделя 20-годишният изпълнител.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар