Слави Трифонов се изложи в ефир

Слави Трифонов се изложи в ефир
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов увисна в ефира, „Ку-ку бенд” се опитаха да замажат положението

Слави Трифонов стана за смях пред зрителите след тази излагация в ефир.

Шоуменът, който е известен с перфекционизма си и високите си изисквания към екипа си, увисна в ефира в очакване на появата на актьора Краси Радков, който трябваше да влезе в образа на Иван Гарелов.

Заради смяната, която Слави Трифонов въведе от известно време – да стартира шоуто си с актьорската вечер, а след това всичко останало, екипът му не успя да се справи навреме и да преобрази Краси Радков като известния журналист Иван Гарелов.

Слави Трифонов увисна в ефира, „Ку-ку бенд” се опитаха да замажат положението

Слави Трифонов увисна в ефира, „Ку-ку бенд” се опитаха да замажат положението

В момента, в който Слави Трифонов обяви, че Иван Гарелов ще коментира гръцката криза, от екипа му, му съобщиха, че Краси Радков все още не е готов, за да влезе в образ.
Ку-ку бенд” обаче успя да замаже положението и да даде още време на гримьорите, за да могат да приведат Краси Радков в образ.
Борис Солтарийски и Цветелина Грахич пяха гръцки песни, докато колегите им в гримьорната се справят с предизвикателството.

По-рано стана ясно, че гримьорите на Слави Трифонов са изправени пред нов проблем. Детето-чудо Крисия е получила сериозна алергия заради третирането на нежната й детска кожа с грим.
Специалисти дерматолози забранили категорично върху лицето на малката чаровница да се нанася какъвто и да било грим.

Те посочват, че детската кожа не е в състояние да понесе тежкия грим и допълват, че ако малката чаровница прекрачи забраната им, рискува проблемът да се разрасне.
Крисия е много огорчена от случката, тъй като всяка малка госпожица обожава грима.

Близки до семейството на талантливото дете от Разград разкриват, че не е изключено алергията да се е проявила заради сринатия й имунитет. От доста време насам Крисия не може да си отдъхне пълноценно, тъй като е затрупана с ангажименти.
Всички сме наясно, че когато човек не може да даде необходимото време на организма си, за да се възстанови от изтощителния работен ден, имунната му система се срива и този срив се проявява в различни здравословни проблеми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар