Сензация: Ето коя е мистериозната хубавица на Асен Блатечки!

Сензация: Ето коя е мистериозната хубавица на Асен Блатечки!
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки и русата дама предизвикаха истинска сензация!

Асен Блатечки отново пощури обществеността . Асен Блатечки не спира да провокира с действията си. Преди дни „лошото момче” на киното бе заснет да интимничи с доста атрактивна руса, млада жена. Веднага злобари спретната сценария, че това е поредната, нова тръпка на актьора.

След като има вече една жена, режисьорката Катерина Горанова и дъщеря Катя от нея и направи бебе на една от най-желаните жени у нас, манекенката Диляна Попова, палавника не може да се кротне. Папараци веднага го уловиха в „изневяра” и всички предположиха, че това е новата креватна заигравка на палавника. Оказа се, че това не е точната истината.

Асен Блатечки

Асен Блатечки не е гадже с мацето, защото тя живее с жена

Мачото на родното кино и театър наистина разменял лакски и то на публично място с апетитната мадама, на видима възраст около 30-те, но тя предпочитала тези на собствения си пол. Блондинката с манекенски размери имала чисто приятелски отношения с Асен Блатечки и двамата се познавали отдавна.

Красавицата обаче живеела с друга жена на семейни начала, а с актьора я свързвала стара дружба. Те разговаряли и кроели планове за общи проекти, по които ще работят. Дали обаче нещата ще спрат дотук никой не се ангажира да прогнозира. Чаровникът не е примерен и е известен с това, че не може да устои на красиво женско изкушение. Припомняме, че пак покрай общи проекти той стана за втори път баща на сина си Борил, който моделката Диляна Попова му роди.

Двамата участваха заедно на снимките по сериала „Стъклен дом” и отхвърляха отначало упорития слух, че имат по-различни отношения от чисто приятелски. След като красавицата със сините очи му роди рожбата, нещата лъснаха. Асен Блатечки дори се опита да заживее под един покрив с новата си любовница и майка на сина му, но нещата не потръгнаха.

Диляна Попова ес оказа с чепат характер и изобщо не одобряваше фриволното поведение на шавливеца. Режисьорката, дори и след скандала пак си го прибра, а той от благодарност обеща официалнода я направи своя законна половинка. Не се знае кога обаче мачото ще сключи брак с „многострадалната” Катерина.

Нищо чудно през това време „брата на вятъра” пак да опита от забранения плод и да дари семейството на „приятелката си”, с която интимничи с третото си дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Сензация: Ето коя е мистериозната хубавица на Асен Блатечки!”

  1. Toй пък един ,,красавец,,мале мила-грозно и нагло подобие на мъж.САМО с разтворен дюкян се размотава.ТО това,как го търпи Катерина-свършиха са мъжете,а тоя курвари е чудо.

  2. Криси Пенкова

    юли 07. 2015

    Абе Ваня ли сте каква сте … Като не го познавате не говорете… Всеки си избира с кого да спи и дали ще е "курвар" както му казвате или не… Много обича да плюе българинът.. Прост народ сме ей…

Добавете коментар