Михаил Преображенски: Краят на седмицата ще е кошмарен

Михаил Преображенски: Краят на седмицата ще е кошмарен
5 (100%) 2 votes

Михаил Преображенски посочва, че в края на седмицата ще се струпат два неблагоприятни аспекта

Топ астрологът Михаил Преображенски алармира, че настоящата седмица ще е истински кошмар, а краят й ще е още по-голям ад.

Според Михаил Преображенски дните до неделя ще са най-трудните дни, които сме преживявали напоследък.
Тревогите на астролога са породени от факта, че още в първите дни от новия период Слънцето и Плутон са в опозиция.
Той очаква рязко влошаване на състоянието на биосферата в последните два дни от седмицата, заради напрегнатите аспекти Венера – Сатурн и Слънце – Уран.

Михаил Преображенски посочва, че в края на седмицата ще се струпат два неблагоприятни аспекта

Михаил Преображенски посочва, че в края на седмицата ще се струпат два неблагоприятни аспекта

Михаил Преображенки вещае, че днес и утре заради опозицията на Плутон и Слънцето, голяма част от хората ще имат сериозни неприятности свързани както с междуличностните им отношения, така и с финансите им.
Той обаче дава и известна доза оптимизъм, тъй като от утре вечер състоянието на биосферата ще започне бавно да се нормализира.

Под влиянието на благоприятния аспект Марс-Нептун, до петъчната вечер ще се родят доста добри идеи, които освен това ще могат да бъдат реализирани почти веднага.
Този период ще бъде благоприятен и за политиците, както и за представяне на нови проекти в мрежата или пред медиите.

Михаил Преображенски обаче алармира, че от събота се очаква рязко влошаване на ситуацията заради състоянието на биосферата.
В неделя положението ще е още по-тежко, тъй като се струпват два неблагоприятни аспекта – между Уран и Слънцето, и между Венера и Сатурн.

Първият неблагоприятен аспект ще увеличи значително риска от възникването на сериозни конфликтни ситуации, нещастни случаи и травми. Периодът ще е особено рисков за хората, родени под знака на Козирог, Везни, Рак и Овен.

Втората неблагоприятна комбинация – тази между Сатурн и Венера ще окаже сериозно влияние най-вече върху емоционалното състояние на хората.
Тя ще доведе до сериозни затруднения в общуването с близкото обкръжение и роднините, посочва астрологът.
Тази неблагоприятна комбинация ще окаже най-силно влияние за родените под знака на Водолей, Скорпион, Лъв и Телец, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар