Тайната на Лора Крумова за бързото отслабване е разкрита

Лора Крумова реши да заложи на изпитан метод за сваляне на килограмите. Освен диетата, която пази, блондинката е решила да влезе във форма, въртейки педалите.

От няколко седмици тя се придвижва с велосипед. Блондинката не се срамува и се появява с него дори и в центъра на столицата.

Тя се е запалила по този вид спорт покрай половинката си. Сотир обича лятото де се придвижва с колело в столицата. Разбира се, когато ангажиментите му позволяват това.

Колелото на Лора Крумова е подарък от него. Блондинката решила да започне да го използва редовно, за да засили ефекта от диетите, които спазва. Всяка свободна минута тя прекарва, карайки колело.

[caption id="attachment_450718" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова започна да спортува[/caption]

Освен в парка, тв водещата се придвижва с него и из централни улици на София.

За кратко време тя успя да смъкне цели 20 килограма. Тъй като знаеше предварително датата за завръщането си в ефир, тв водещата се подложи на зверска диета два месеца по-рано. През първия месец тя приемала единствено чай, плодове и салати.

След втория месец тв водещата започнала постепенно захранване с ориз и картофи. Въпреки лишенията, резултатът определено си заслужава.

Тв водещата се надява, че ще успее да запази постигнатите резултати със спорт. И тъй като не е фен на фитнес тренировките, тя е решила да отдаде на колоезденето, пише ПИК.

Преди няколко дни Лора Крумова отново стана обект на коментари. Повод за това стана появата й в ефир без грим.

От заснетия от репортерите на Гала репортаж стана ясно, че Крумова дори не си е направила труда да сложи лек грим преди да я снимат. Несъвършенствата по кожата й станаха причината за разпалени дискусии в нета.

Определено русокосата журналистка не се вълнува особено от факта, че се появява в ефир без грим и това е причина за гневните коментари по неин адрес.