Павел Найденов с нова порция шокиращи разкрития Преглеждания: 7189

0
5/5 - (1 vote)

Павел Найденов не сдържа сълзите си, говорейки за покойните си деца

Павел Найденов направи поредната порция скандални разкрития. Почерненият родител на Илия Павлов проговори за болезненото минало.

Той отрече появилата се наскоро информация, че е бил служител на ДС. Павел Найденов отрече, че е собственик на апартамент, в който са се осъществявали доноснически срещи.

Той не скри, че е бил посещаван от много високопоставени личности, които си записвали срещите с него, за да оправдаят по някакъв начин отсъствието си от работа.

Бащата на Илия Павлов заяви пред Диана Найденова, че няма информация снаха му да е била агент на тайните служби, но каза, че когато се срещне с нея, ще я попита дали това е вярно.

Той отрече двамата със сина му да са имали финансови взаимоотношения с Андрей Луканов. Павел Найденов заяви, че Луканов е давал пари на заем на много хора и е бил убит от негов длъжник.

Родителят на покойния мафиот отрече и да е имал някакви отношения със социалистическата партия. Той заяви, че е бил съден по тоталитарно време, за да докаже произхода на колата си и къщата в центъра на София. Според него, информацията е подадена на властите от хора, които му завиждат.

Павел Найденов
Павел Найденов заяви, че знае кой е убил Андрей Луканов

На въпроса дали над семейството му тегне прокоба, почерненият родител отговори, че винаги е правил само добрини, но за съжаление от съдбата е получил само жестоки удари. Той загуби не само сина си, но и своята дъщеря и един от внуците си.

Със сълзи на очи Павел Найденов заяви, че всяка вечер сънува покойните си деца, разговаря с тях и ги пита как са. Той допълни, че това са най-хубавите срещи за него на фона на цялата тази мъка и печал.

Бизнесменът заяви, че до края на дните си ще тъгува за покойните си деца, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.