Димитър Рачков с щедър жест към Мария Игнатова

Димитър Рачков с щедър жест към Мария Игнатова
4.5 (90%) 2 votes

Димитър Рачков е лудо влюбен в Мария Игнатова и е готов на всичко за нея

Димитър Рачков много скоро ще сбъдне мечтата на Мария Игнатова. В началото на следващата година през месец февруари комикът и половинката му ще отпразнуват седем годишнината от началото на връзката им.

Въпреки противоречивите клюки по техен адрес, очевидно между тях има голяма любов. Всеизвестно е твърдението, че седмата година е критична за една връзка и ако двойката остане заедно, следователно партньорите се обичат истински.

Позовавайки се на тази максима, Мария и Рачков искат да отпразнуват подобаващо седмата си годишнина като двойка.

Блондинката обожава Италия. Страната се превърна в любима дестинация на двамата водещи. Често те си подаряват романтични почивки до там.

По повод седмата им годишнина, актьорът е решил да направи на любимата си подарък, който тя да запомни. Комикът вече се оглежда за къща на Ботуша. Той иска покупката на имота да стане факт преди годишнината му с очарователната блондинка.

Димитър Рачков

Димитър Рачков купува палат на Мария Игнатова в Италия

Именно с тази цел двойката ще пътува до Италия. Артистите възнамеряват това лято да прекарат един месец там. Те разчитат на помощта на техни приятели, които от години живеят на Апенините.

Приятели на Димитър Рачков разкриха пред blife, че покупката ще му струва около 350 000 евро. Комикът е готов да изтегли кредит, за да сбъдне мечтата на любимата си. Мария Игнатова също ще го подкрепи и вероятно кредитът ще бъде общ.

От дълги години тя мечтае за имот в Италия и спестява пари с надеждата, че някой ден ще успее да сбъдне мечтата си.

Шефовете на двамата артисти Маги Халваджиян и съпругата му Кремена също са готови да ги подкрепят финансово. Те прекараха няколко години в Италия.

Димитър Рачков, както и Мария Игнатова разполагат със собствени жилища в столицата. Комикът има и къща. Освен това, той е собственик и на няколко парцела по морето, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Димитър Рачков с щедър жест към Мария Игнатова”

  1. idimitar

    юли 18. 2015

    Не съм виждал по скучен и бездарен от него.Рачков не става за нищо

Добавете коментар