Тризначките взривиха обществото Преглеждания: 10059

Тризначките се взеха твърде на сериозно и искат тлъсти хонорари
0
5/5 - (1 vote)

Тризначките се взеха твърде на сериозно и искат тлъсти хонорари

Тризначките от Благоевград, които придобиха известност покрай участието си в риалити формата „Биг Брадър”, взривиха обществото.

Този път тризначките Вяра, Надежда и Любов надминаха себе си.
Очевидно трите кокони са се взели твърде на сериозно и вече не обелват и дума, ако не им бъде платен тлъст хонорар.
Риалити звездите, които предизвикват с лекота неприязънта на обществото отново са я закъсали финансово и това е единственият начин да спечелят бързи пари.

Тризначките се взеха твърде на сериозно и искат тлъсти хонорари
Тризначките се взеха твърде на сериозно и искат тлъсти хонорари

Те обаче се самозабравили и искали направо космически суми, за да окажат честта на някоя медия да вземе интервю от тях.
Тризначките не пропускат и най-малкия шанс да изнудят някоя медия за пари, пише списание „Блясък”.

Междувременно стана ясно, че през новия телевизионен сезон ни три варианта на риалитито „Биг Брадър”. Този път излъчването му в ефир ще продължи цели четири месеца.
Най-вероятно „Биг Брадър” ще стартира около 6-7 септември с неизвестни участници. В последствие шоуто ще премине във „ВИП Брадър” и ще приключи с превърналия се напоследък в традиция „Биг Брадър Ол Старс”.

Организаторите на шоуто обаче още не са наясно дали ще излъчат и трите версии. Основният показател, въз основа на който ще бъде взето решението, е рейтингът на класическия „Биг Брадър”, с който ще стартират.
Кампанията по повод десетата годишнина на шоуто тече с пълна пара в българския ефир. В кампанията са впрегнати всички участници, които са набрали популярност покрай участието си в шоуто. Единствените, които отказват да се включат в кампанията са тризначките.

Запознати твърдят, че това е поредният им плосък трик, за да припечелят повечко пари. Дали обаче номерът им ще мине или този път ще претърпят пълен крах предстои са разберем.
Не е изключено и това да е отмъщението на тризначките към продуцента на риалитито Нико Тупарев. Те многократно са посочвали, че са му много сърдити заради това, че не ги третира като „истински звезди”, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.