Сръбската Ирина Велкова тресе правителството (Подробности)

Гласувайте за статията

Сръбската Ирина Велкова тресе правителството, моделка се сдоби с дипломатически паспорт

Скандал тресе правителството в Белград, заради сръбската Ирина Велкова. Местна манекенка се уреди с дипломатически паспорт, издаден лично със съгласието на президента.

Сръбският Kurur.rs разкрива, че 23-годишната Душица Йевжденович се ползва с привилегиите на таен съветник в правителството, а лично президентът е разпоредил да получи дипломатически паспорт, което предизвика невиждан скандал.

Една от сътрудничките на президента разкрива, че манекенката е получила паспорта с ходатайство на съветници на държавния глава и освен това се хвалела, че никой не може да й каже нищо, тъй като се ползва с протекциите на бащата на детето си, заемащ висок пост в държавата. Разкритията хвърлиха в смут политиците на висши държавни постове, особено след като стана ясно, че Йевдженович, няма намерение да си мълчи за жеста, който е бил направен за нея.

Манекенката, която спокойно може да се сравни с изгората на бившия министър Дянков Ирина Велкова, не пропусна да се похвали в свое интервю, че има дете от един от най-влиятелните политици в страната и никой нищо не може да й каже. Тя дори е нападнала полицай по време на изпълнение на служебните му задължения, възползвайки се от положението си.

В добавка към това новината за дипломатическия паспорт, който й осигурява свободно движение из целия свят, здраво разтърси обществото. В последствие избухна невероятен скандал и много политици скочиха срещу това.

Политически анализатори и критици възмутени коментират, че е абсолютно недопустимо приятелките на този или онзи политик да се глезят с дипломатически паспорти.

Сръбската Ирина Велкова  тресе правителството в Белград

Сръбската Ирина Велкова тресе правителството в Белград

Разказът на сръбската Ирина Велкова отприщи гневни реакции в обществото, а мнозина твърдят, че няма никаква логика секретарките, чиновничките и още по-малко звездите от шоубизнеса да получават дипломатически паспорти. Кой стои зад гърба на манекенката не е ясно, но гафът е огромен. Правителството и президентските служби си прехвърлят топката, а целия държавен връх се тресе заради скандала.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар