Асен Блатечки с нова изгора

Плейбоят Асен Блатечки лъсна в епицентъра на поредния скандал. След като заряза окончателно Диляна Попова, за да се завърне при съпругата си Катерина, той отново й кръшка.

Акьорът е известен с многото си изневери. За никого не е тайна, че той постоянно кръшка на половинката си. Най-голямото унижение Катерина изтърпя заради връзката му с Диляна Попова. Малко след като забременя, моделката обяви, че чака дете от колегата си от "Стъклен дом".

След публичното унижение, на което беше подложена законната съпруга на актьора, не й остана нищо друго освен да го изгони от дома си. Огорчената сценаристка преживя много тежко раздялата си с него.

[caption id="attachment_450527" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки с нова изгора[/caption]

Преди няколко месеца той се върна при нея, но за съжаление щастието й не трая дълго.

Папараци на ПИК изловиха плейбоя с новата му изгора. Той отново се е хванал с моделка. Това, което учудва всички е, че тя е руса. Неведнъж мачото е споделял пред свои приятели, че не си пада по блондинки.

Акьорът обикаля с нея из столицата. Папараците на ПИК ги засякоха на мотора на звездата. Лятото той обикновено се придвижва с него и почти не вади джипа си от гаража.

Асен Блатечки този път не крие новата си любима. За нея знаят не само най-близките му приятели, но и всичките му колеги.

[caption id="attachment_450528" align="alignleft" width="300"]Асен Блатечки Това е новата на Асен Блатечки[/caption]

От папарашките фотоси, публикувани от ПИК, стана ясно, че тя се познава с колегите му Стефан Иванов и Стефан Щерев. Атрактивната дама се включи в разговора на актьорите и дори успя да ги разсмее, отбелязва изданието.

Това, което се знае за мистериозната красавица до Блатечки, че тя е моделка. От фотосите стана ясно, че изглежда много добре дори и без грим. Определено моделките са слабост на актьора.