Ненчо Балабанов удари кьоравото, не може да повярва!

Ненчо Балабанов удари кьоравото, не може да повярва!
5 (100%) 1 vote

Ненчо Балабанов си надви на масрафа, удари джакпота!

Ненчо Балабанов се превърна в тотален хит. Победителят на Като две капки вода се къпе на крилете на славата си. Комикът вече бил „дърпан” за реклами от много фирми, но той отказвал на някои, като определял на кои пък да стане рекламно лице.

Ненчо Балабанов не отивал да снима реклама за по-малко от десет бона на серия. Въпреки високата миза фирмите се надпреварвали коя да го привлече, за да стане тяхно рекламно лице. Имитаторът на Бойко Борисов се задъхвал от ангажименти и не успявал дори и главата си да вдигне от участия.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов не може да се насити на пари

Хонорарите му задминавали дори тези на най-оборотния комик Димитър Рачков. Единствено половинката на Мария Игнатова се разписвал под толкова тлъсти пари. Ненчо обаче знаел как да се възползва на макс от сполетялата го слава. Доскоро мизерстваше, а сега печели по-добре и от Крез, ни спирали да го коментират със завист зад гърба му колегите.

Ненчо твърди, че е щастлив с последната си любов, певицата Йонна Драгнева. Двамата се запознават покрай записа на общото си парче „Дай ми време”. Идеята е да участват в конкурса за поп и рок музика по БНР. Неусетно между двамата припламва искрата на любовта.

Дуетното им парче печели наградата на журналистите и те решават да заснемат и клип към нея. Въпреки че и двамата са медийни личности, в началото на връзката си те криеха личните си отношения много предпазливо. След участието му в имитаторското шоу това вече не беше възможно, защото певицата беше сред публиката при всеки един лайф на предаването.

Но злобари не спират да напомнят, че чаровника, който вече цяла България харесва сам е виновен за краха на семейството си. Актьорът се разведе преди малко по-малко от година, като той самият е причина това да се случи.

Ненчо развивал версията, че двама със съпругата се разделили заради баналното „несходство на характерите” и поради факта, че двамата са се отчуждили. Нямало помен от изневери и скандали. Истината се оказа далеч по-шокираща. Чаровникът, който изглежда и доста по-младолик от законната си половинка не спирал да й изневерява.

Ненчо Балабанов дори не се прибирал в нормално време, като се оправдавал с многобройните си ангажименти, а в същото време бил засичан с мацки по ресторанти и хотели, и то в интимна близост. Още докато бил официално семеен Ненчо Балабанов заформил и любовна афера с певицата Йоана Драгнева. Това дошло наистина в повече на законната му половинка и тя решила двамата да се разделят. От брака си бившото семейство има десетгодишен син Борил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар