Джесика Алба блестяща и на 34 (Снимки)

Гласувайте за статията

Джесика Алба е най-готината холивудска майка

Джесика Алба изглежда убийствено в бикини и на 34 години. Джесика блести с перфектните си мерки от корицата на списание „Shape“. Холивудската звезда редовно попада в световните класации на планетата  за най-красива жена.

Джесика е майка на две прекрасни дъщери и вече не е на 20 години, но изглежда толкова ослепителна и зашеметяваща, че биха й завидели доста по-млади от нея актриси и моделки. Брюнетката разкрива тайната на перфектната си визия, като разказва, че залага на много тренировки и здравословен режим на храна. Тя се занимава с йога и фитнес и иска да е пример за своите две дъщери Хонър и Хейвън.Джесика Алба блестяща и на 34 (Снимки)

Актрисата разкрива една своя тайна, как е приложила един много болезнен начин да е слаба. След, като ражда втората си дъщеричка, Джесика се напъхала в двойно стегнат корсет, който не свалила повече от три месеца. Въпреки мъките, които изживява през това време, тя споделя, че си е струвало да се подложи на този брутален метод.
Джесика Алба допълва, че е започнала да се чувства удобно в своето тяло след раждането на децата си. Тя смята, че е длъжна да ги научи и те да са доволни от външния си вид и затова е необходимо да им даде добър пример, като всяка грижовна майка.
Джесика Алба може да се похвали със собствена модна линия и с проспериращ бизнес със здравословни храни.На въпрос, какво я прави да изглежда, като манекенка Алба скромно заявява, че с нищо не се различава от другите жени по бански.

Джесика е омъжена за продуцента Кеш Уорън и въпреки, че не са младоженци двамата лудо влюбени един в друг. В Холивуд ги смятат за най-здравото семейство сред холивудските звезди.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар