Лора Крумова взриви ефира (фото) Преглеждания: 12992

Лора Крумова се появи без грим
0
5/5 - (2 votes)

Лора Крумова се появи без грим

Блондинката Лора Крумова успя да взриви ефира и да предизвика вълна от коментари.

Зрители на Нова тв недоволстват, че напоследък Лора Крумова изцяло е занемарила външния си вид.
След като категорично отказа да се подлага на каквито и да било диетични режими в резултат, на което отново се е закръглила като питка, Лора Крумова изненада неприятно зрителите и с друга изцепка.

Лора Крумова се появи без грим
Лора Крумова се появи без грим

В репортажите на „На кафе”, в които честити имения ден на колегата си Павел Владимиров, тв водещата лъсна без грим.
Зрителите на Нова тв останаха неприятно изненадани от занемарения й вид и коментират, че дори не се е постарала да прикрие несъвършенствата си.

Всъщност това далеч не е най-важното, тъй като тя също е човек като останалите, макар и да е известна личност и понякога си позволява лукса да се появи неглиже.
Този факт обаче далеч не превръща Лора Крумова в по-малко умна.
Запознати разкриват, че тя е способна да сложи поне 90% от колегите си в малкия си заден джоб. В този ред на мисли, дали е с грим или без грим, думата на Лора Крумова винаги тежи.

Преди броени дни Лора Крумова предизвика друга вълна от коментари, след като паркира на паркинга на Нова тв нов „Ягуар”, който според специалисти надминава цената от 120 хиляди лева.
Тв водещата определено успя да предизвика завистта на колегите си, които не преставаха да се чудят как именно тя, която е известна със скъперничеството си, е броила луди пари за лъскавото возило.
По-късно обаче стана ясно, че скъпарската кола не е нейна собственост, а е служебният автомобил на половинката й Сотир, който й я дал да й се порадва за няколко дни.

Наскоро Лора Крумова сподели в ефир, че е лоша майка. Една от причините да се определя като такава е фактът, че се върна на работното си място само няколко месеца след появата на сина й на бял свят, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.