Гала призна за манията си

Гала призна за манията си
5 (100%) 1 vote

Гала е вманиачена по био продуктите

Водещата на предиобедното предаване по Нова тв „На кафе” Гала, призна за манията си.

Гала е напълно вманиачена по здравословното хранене и набляга най-вече на био продукти.
Това е и причината, поради която много рядко може да бъде забелязана в някоя от големите вериги хранителни магазини или пък в кварталния супер маркет.

Гала предпочита да поръчва храната си онлайн от ферми, които предлагат млечни и месни продукти.
Тя практикува този начин на пазаруване от няколко години и е доволна, че тя и любимите й хора могат да си позволят истински храни, а не имитациите, които се предлагат в търговската мрежа.

Гала е вманиачена по био продуктите

Гала е вманиачена по био продуктите

Гала се хвалела пред своите приятелки, че този вид пазаруване е изключително удобен, тъй като освен, че човек може да бъде сигурен, че яде истинско месо или млечни продукти, получава доставката си още на следващия ден и то на прага на дома си.
Тв водещата е категорична, че предпочита да яде истински кашкавал, не от този, който стои в устата като „гума” и допълва, че между двата продукта има огромна разлика.

Приятелки на Гала издават с известна доза завист, че по-младото й гадже Стефан се е превърнал в неин слуга и изпълнява всеки каприз.
Той до такава степен е изгубил ума си по тв водещата, че дори е зарязал бизнес ангажиментите си.
Почти всеки ден Стефан правел сериозни обиколки из града, за да изпълни множеството задачи, поставени му от неговата любима.
От скоро той се е превърнал и в неин личен шофьор и дори я изчаква да свърши предаването. Междувременно, за да не скучае, помага на екипа й дори и в хамалската работа.

Двойката не пропуска да демонстрира любовта си, появявайки се на светски събития. Очевидци разказват, че двамата винаги се държат за ръка. Напоследък се понесе и мълвата, че Гала и Стефан се разделят, тъй като бизнесменът е поискал „малка почивка”.
На този етап обаче нито тя, нито приятелят й са потвърдили информацията, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар