Камерън Диас мечтае за наследник

Гласувайте за статията

Камерън Диас напуска киното за една година

Камерън Диас  сериозно е решила да се отдаде на семейството си. Холивудската звезда, която сключи брак с Бенджи Мадън ще се опита да роди дете. 42-годишната Диас иска напълно да изживее семейното щастие и да се радва на този специален личен момент от живота си. Звездата на Холивуд се омъжи за рок музиканта в началото на 2015 година след 8 месечна връзка.

ще работи единствено по въпроса за наследник на семейството

Камерън ще работи единствено по въпроса за наследник на семейството

Според близък до семейството Камерън Диас и Бенджи Мадън се радват на семейното си щастие и се чувстват невероятно щастливи заедно. Диас е забранила на агентите си да я безпокоят с различни предложения за участия в киното. Тя винаги е твърдяла, че обожава работата си, но сега ще работи единствено по въпроса за наследник на семейството.

Диас печели през 2014 година 18 милиона долара от филмите „Другата жена”„Секс запис”,„Ани”. Редно е да се отдаде на заслужена почивка след силния миналогодишен филмов сезон.

Камерън Диас  сериозно е решила да се отдаде на семейството си

Камерън Диас сериозно е решила да се отдаде на семейството си

Камерън Диас е една от малкото модели, която успя успешно да измине пътя от модната сцена до големия екран и то невероятно успешно. Не са много такива като нея, успели да се реализират, като истински актриси. Всички моделки мечтаят да станат актриси, но само най-амбициозните успяват. Камерън Диас дължи популярността си на собствения си талант, а не на връзките си с доста известни мъже, както правят повечето кандидат – звезди.

Диас започва да се занимава с мода още, като тинейджърка и успява да придобие достатъчно самочувствие на модел, и много бързо след това прекрасната й усмивка завладява големия екран.

В една от класациите на сп. „Forbes“ за 2010 година Диас, която  има испански корени  се нарежда на 60-то място сред „100-те най-богати испански женски знаменитости“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар