Светослава Рудолф се занемари след развода си

Светослава Рудолф се занемари след развода си
5 (100%) 1 vote

Светослава Рудолф тъне в мизерия след като се разведе със съпруга си

Светослава Рудолф няма нищо общо с визията си от преди

Светослава Рудолф се занемари след развода си. Откакто се раздели с бизнесмена Димитър Тадаръков и съответно вече не може да разполага с парите му, журналистката рязко снижи и стандарта си на живот. И това се вижда ясно и във външния й вид.

Светослава Рудолф се занемари

Светослава Рудолф се занемари

Устатата журналистка вече не може да се похвали с блестящата външност, с която се хвалеше преди и е заприличала на най-обикновена средностатистическа жена на средна възраст. Рудолф вече не може да се наслаждава на екстрите, осигурени й от парите на Тадаръков и вече е забравила за лъскавите дрешки на световните дизайнери, с които се фукаше преди.

Козметиката й също вече не е скъпарска, а по-скоро среден клас, макар пак да е от витрините на медицинските аптеки. Най-сериозен удар обаче се оказала невъзможността да ходи всеки ден на фризьор, за да се фука с блестяща, перфектно оформена коса. Заради това в момента косата на Светослава е изсъхнала, без никакъв обем и блясък.

Журналистката се опитва да замаскира случилото се, изтъквайки пред богатите си приятелки, че няма нищо против новия си статут и че дори е изумена колко чудесни неща си намира в евтините магазини в моловете, научиха от hotarena.net.

Припомняме ви, че разводът между Светослава Рудолф и Димитър Тадаръков се превърна в същински медиен цирк, след като двамата размениха публично грозни обиди и закани, Бизнесменът дори се закани да изгони репортерката от семейното им жилище, а тя пък заплаши, че ще се самозапали, ако това се случи.

В крайна сметка тя постигна своето и задържа апартамента. Но само толкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар