Павел Найденов разкри кой е убиецът на Илия Павлов Преглеждания: 39193

Илия Павлов е ликвидиран от хората на Георги Илиев
2
5/5 - (1 vote)

Илия Павлов е ликвидиран от хората на Георги Илиев

Павел Найденов не издържа и разкри кой е убиецът на Илия Павлов.

Родителят на Илия Павлов посочва, че не е изключено да е станал жертва на Георги Илиев или на някой от останалите му конкуренти.
Той призна в прав текст, че шефът на „Мултигруп” Илия Павлов, който бе разстрелян преди 12 години и Жоро Илиев не са били в добри отношения.

Павел Найденов разкрива през сълзи, че Георги Илиев е бил изтъкан от злоба и непрекъснато е обмислял начини да елиминира някой от първенците или пък да го съсипе като му отнеме съпругата или гаджето.

Илия Павлов е ликвидиран от хората на Георги Илиев
Илия Павлов е ликвидиран от хората на Георги Илиев

Павел Найденов е категоричен, че злобата е нещо, с което човек се ражда и си отива от този свят и не може да бъде изкоренена по никакъв начин.

Родителят на Илия Павлов не изключва възможността Георги Илиев да е взел решението да елиминира сина му, докато е бил под влияние на наркотични вещества.
Запознати твърдят, че в такива моменти Жоро Илиев ставал твърде агресивен.
Според Павел Найденов основната причина Илия Павлов да е сред покойниците е фактът, че е бил винаги с едни гърди напред във всяко едно отношение – и като поведение, и като гражданин и като интелект и допълва, че той е човекът, който го е възпитал по този начин.

И до ден днешен, бащата на Илия Павлов не може да си обясни как е възможно толкова хора да платят за завистта с живота си като визира Георги Илиев, Васил Илиев и Емил Кюлев.
Единствените, които за момента успяха да оцелеят са Младен Михалев-Маджо и Венци Стефанов, който според Найденов не е фактор, а подлога на Маджо.
Бащата на Илия Павлов не крие, че познава лично всички тези хора, пише pik.bg.

Той използва възможността да обори последния слух по негов адрес, според който е агент на Държавна сигурност.
Павел Найденов е категоричен, че ако наистина е бил агент на ДС, той сам е щял да се похвали с това.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Julian Nikolov казва

    Da we mi mnogo qsno,4e 6te kaje tova-nali mu e sin,a toi,4e e popilql jivota na tolkova hora s negovata Multigruh ne kazva-samo,4e bil po4ten i 4esten-ami da go kanonizirame zab4eto.Bil po-napred ot drugite,ami to se vijda na snimkite s koi hora e varrtql,Joro go pora4al-ta toi go be6e smlql sam bez da se namesvat ohranite-pred koi hotel-ne pomnq

  2. Ген. Аначков казва

    Точно така! Бай Павел е бил агент на Стопанска милиция както ВСИЧКИ управители на заведения някога. Възможно е по сватовска линия (ген. Чергиланов) да са го бутнали в някой списък на ДС, за престиж, но без ангажименти. Що се касае до снахата – тя всичко дължи на задника си, дори е имала прякор „Розичката“ – знаещите ще се сетят защо… 😉

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.