Родителят на Илия Павлов с нова порция неизвестни разкрития Преглеждания: 6153

0
5/5 - (1 vote)

Ето какво предупредил Павел Найденов сина си Илия Павлов

Родителят на Илия Павлов – Павел Найденов разкри неизвестни факти от живота си. Неизвестен за широката общественост е фактът, че дядото на Илия Павлов дължи живота си на цар Борис Трети, който го спасил от сигурна смърт.

Бащата на покойния мафиот е завършил бившия техникум по обществено хранене в столицата. През 70-те и 80-те години той вади препитанието си от голямата закусвалня, която държи в центъра на столицата. Освен нея, родителят на мафиота стопанисвал и денонощния супер маркет срещу Съдебната палата.

Към днешна дата Павел Найденов върти бизнес с туристически комплекс в Божурище, разполагащ с два тенис корта и басейн. Освен това той има и фабрика за лещи в Суходол и ресторант с фитнес в центъра на столицата. Соченият за агент на ДС притежава магазин и къща в Долни Богров.

Той сподели пред „Шоу“, че винаги се е страхувал за живота на сина си и го съветвал да внимава. От своя страна Илия Павлов го успокоявал, заявявайки че не се занимава с нищо нередно и баща му няма от какво да се притеснява.

Илия Павлов
Павел Найденов предупредил Илия Павлов за прокобата, която тегне над фамилията

Почерненият родител сподели, че синът му се е справял много добре с бизнеса си и завистта на неговите конкуренти е причината за убийството му.

Две години преди да се случи най-лошото Павел Найденов предупредил сина си за прокобата, която тегне над фамилията им и го помолил да бъде много предпазлив. Мафиотът не приел думите на баща си на сериозно и се опитал да го успокои, че това са глупости и няма смисъл да се измъчва с подобни мисли.

Дарина Павлова е единственият наследник на милионите на покойния бос. Мадам Мулти е известна с разточителния си начин за живот. Тя не успя да продължи хотелиерския бизнес на съпруга си и и няколко от хотелите му по Черноморието са затворени от години.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.