Ужас! Мария краде от Бионсе

Ужас! Мария краде от Бионсе
5 (100%) 1 vote

Гръмко рекламираният клип на Мария се оказа краден

Мара се кълчи с неизвестния рапър Х

Мара се кълчи с неизвестния рапър Х

Новият проект на Мария „50 нюанса розово“ си е чиста проба кражба. Видеото, което вчера излезе си прилича толкова много с един клип на Бионсе, че доста бързо феновете видяха очебийните прилики.

Основната линия на „50 нюанса розово“ е пренаписана от „Drunk in Love“ на Бионсе. Дори в дуетната част новият проект на Мара е едно към едно с този на хита на американската изпълнителка.

Само, че  на Бионсе партньорът е световно известния  JAY Z, докато нашенката се кълчи с неизвестния рапър Х. Който е гледал видеото към парчето на Мара веднага ще забележи сходството с хита на топ изпълнителката от световна класа.

Фонът, плажът и морето в тъмната нощ и облечената в черен бански Мара, която се въргаля в пясъка

наподобяват много на „Drunk in Love“, само, че по нашенски. Феновете на Бионсе и върлите противници на поп фолка от раз откриват очевадните съответствия.

Оказва се обаче, че под слънцето няма нищо ново. Кражбите и плагиатствата в родния поп фолк са си просто ежедневна практика. А пък Марчето съвсем не е единствената обвинена в кражба на интелектуална собственост. Не са една или две колежките на чалгаджийката, които се орезелиха с подобни начинания.

Но докато повечето фолкаджийки нямат излишни средства за такава скъпа инвестиция, Мария може да си го позволи. Милионерът Гущеров задоволява всяка нейна прищявка. Само, че този път за съжаление парите му са отишли на вятъра, потъркват ръце завистниците. Какво пък толкова, нарина пари за тоя дето духа, само, че бълха го е ухапала по джоба. Християн на Мара може да си позволи всякакво разточителство, въпреки, че е неразумно да се влагат в средства в нов проект, който е кражба от световно ниво.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар