Лили Ангелова-Клюкарката разведе новия си

Гласувайте за статията

Лили Ангелова показа новата си тръпка, след като го разведе

Знойната красавица разведе новото си гадже

Знойната красавица разведе новото си гадже

Лили Ангелова-Клюкарката показа новото си гадже. Бившата брадърка и ко-водеща на „Папараци“ доскоро се криеше с кого се среща, защото любимият й бе в развод. Лили така омагьосала възрастния чичко, че той най-накрая поискал развод и се разделил със съпругата си.

Новият приятел на очарователната и секси Лили се занимава с ресторантьорство.Скоро откри ново заведение в столицата и по случай събитието двамата се показаха за медиите.

Знойната красавица изглежда повече от щастлива с новото си завоевание, въпреки голямата разлика в годините между двамата. Тя, според нейните изказвания си пада по-улегнали мъже. По време на откриването на френския ресторант Лили се изживя, като домакиня и посрещна всички ВИП гости, дошли да уважат светското събитие.

Името на бизнесмена засега остава неизвестно, но от снимките личи, че двамата влюбени се чувстват повече от щастливи и доволни.“ Хитрата бивша клюкарка на „Папараци“ се уреди с доста влиятелен богаташ с тлъст портфейл“, злобеят нейните неприятели, като завиждат на щастието на новата светска двойка.

Преди да се запознае с новото си гадже Лили Клюкарката имаше афера с Боби Ръгбиста. Той също бе доста по-възрастен от нея, но слуховете твърдят, че е и ужасно богат. След раздялата си с Боби, Лили спомена, че има любовна афера с много влиятелен богаташ, но никой не успя да разбере кой е той. Клюките, които се разпространяваха за бившата Брадърка я свързваха с различни софийски богаташи и влиятелни предприемачи.

И ето накрая сексапилната красавица афишира връзката си с богатия собственик на френския ресторант в столицата, след официалния му развод.

След развода на бизнесмена няма пречки да се показват заедно и да се радват на любовта си. Според запознати Лили била лудо влюбена в новата си тръпка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар