Ива Софиянска показа коремчето си

Гласувайте за статията

Ива Софиянска се показа бременна

Остават по-малко от два месеца до раждането на второто дете на Ива Софиянска. Кметската щерка е бременна в седмия месец и не крие щастието от бременността си. Очаква се наследникът й да проплаче в средата на август месец.

Бъдещата майка не само изглежда отлично, но и се чувства така. Тя си направи професионална фотосесия, научи „Всеки ден“.

Преди по-малко от две години щерката на бившия градоначалник на столицата роди момиченце Мая. В момента тя очаква момче и бащата Антон Божков е невероятно щастлив, че този път съпругата му ще го дари със син, пише Хот арена.

По всяка вероятност внукът на най-богатия българин ще вземе неговото име. Според мълвата, Ива и Антон възнамеряват да дадат на сина си името Васил.

Баща й Стефан Софиянски няма нищо против това, още повече че в семейството им вече има дете с неговото име.

Ива Софиянска

Ива Софиянска сияе от щастие

Първородната му дъщеря кръсти детето си на него. В семейството на Ива Софиянска всички държат на традициите. Тя кръсти дъщеричката на свекърва си и възнамерява да кръсти сина си на своя свекър.

Малко преди да стане ясно, че тя е бременна се появиха слухове, че с двамата с Антон са се разделили. Жълто издание писа, че милионерският наследник се е изнесъл от семейния им дом и се е преместил в къщата на родителите си.

Това се оказа просто слух. В момента младото семейство живее в просторен мезонет в столичния квартал „Лозенец“. Жилище им е подарък за сватбата от бащата на младоженеца.

Васил Божков изненада снаха си с още един подарък. Той подари на младоженците и луксозен апартамент в Лондон. Двойката живя известно време там, но в крайна сметка реши да се върне в България.

Ива Софиянска не веднъж е споделяла, че не може да свикне със злобата на хората тук и с факта, че трябва да се движи постоянно с охрана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар