Невиждано: Промяната у Мария втрещи всички! Какво се случва с нея?!

Невиждано: Промяната у Мария втрещи всички! Какво се случва с нея?!
5 (100%) 1 vote

Мария удиви всички – превърна се в невиждано послушна съпруга. Защо ли?!

Мария чинно изказва благодарност на целия свой екип за страхотната работа по последното видео. Тя се разбързала да свършат навреме със снимките заради онези слухове, че не обръща внимание на Мечо, не спират да говорят зад гърба й нейни колежки.

Припомняме, че наскоро в публичното пространство се пусна слух, че семейство Гущерови, които сключиха официално брак само преди пет месеца ще се развеждат. Според клюката отношенията се замразили между чалгарката и въздебелия й съпруг заради това, че Мара Отварачката вече не обръщала внимание на милионера.

Мария

Мария стана кротка като агне и усърдно следва заръките на Гущеров

Богаташът Християн Гущеров бил така разстроен и заради непрекъснатите отсъствия на половинката си, че дори решил да сложи точка на законните си отношения с нея.

Според новината, обиколила медиите, наскоро венчаната двойка се разделя, защото Мария не спирала да обикаля кръчмите, да пее и да не се прибира по цели нощи и да игнорира съпруга си и семейните си задължения. Това вбесило иначе кроткия богаташ, който поставил ултиматум на съпругата си.

Той казал на Мария да избира между семейството си или да си промени навиците. В противен случай бракът им ще се окаже пред колапс. Затова певицата сериозно решила да се промени, като разреди участията си за месеца. Така поп фолк дивата щяла да прекарва повече време в къщи, заедно с Християн и малката си дъщеря Марая. Да й се ненадява човек на послушанието.

Това решение едва ли ще е толкова трудно за фолкаджийката. Всеки знае, че като официална госпожа Гущерова едва ли ще й толкова трудно да не се напъва за пари, които да вади с „пот на челото си” по задимени нощни кръчми.

А и Християн Гущеров не искал кой знае какво лишение от Мария, просто това, което всеки нормален съпруг желае от половинката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар