Ще сгафи ли: Благой се облещи по родителката на Есмер! (вижте какво изкушение е)

Ще сгафи ли: Благой се облещи по родителката на Есмер! (вижте какво изкушение е)
5 (100%) 1 vote

Тъщата на Благой Георгиев го изправя пред сериозно изкушение, голяма красавица е!

Благой Георгиев поиска официално ръката на годеницата си от родителите на Есмер Омерова. Играчът на руският тим „Амкар Перм” се запозна с майката на топ хореографката Есмер. Оказа се, майка й е по-красива от дъщерята. Което си е изкушение за Благо.

Благой Георгиев

Благой Георгиев като нищо може да прекрачи границата с хубавата тъща

В този случай определено крушата наистина е паднала по-далеч от дървото. Защото родителката й била фина, елегантна, интелигентна и със стил. Потребители на Интернет пространството не спряха да засипват с комплименти родителката на Есмер Омерова. Майка и дъщеря безспорно имат нещо общо във визията си, само че татарката така е прекалила с пластичните корекции по себе си, че доста се е отдалечила от първообраза си.

Все пак майката на Есмер Омерова събра и повече комплименти от самата нея. Други фенове побързаха да предупредят танцьорката, че може би е сторила грешка, като е запознала Благой Георгиев с майка си.

Те заподозряха, че да не стане така шавлиивя ритнитопковец, който има много слаби ангели, да не вземе да хлътне по родителката и да изостави Есмер Омерова току пред брачния олтар, както го е правил сега много пъти с бившите си любовници.

Слаба, чаровна и натурално красива - огромно изкушение за чевръстия Благо

Слаба, чаровна и натурално красива – огромно изкушение за чевръстия Благо

Това изобщо няма да е нещо ново за иконостаса на българския футбол. Нашареният футболист изостави така внезапно и предишното си гадже Куини Алис.

Момичето, в което беше също уж много влюбен, Благой Георгиев заряза преди абитуриентския й бал. Синеоката девойка кроеше общи планове с женкаря, който също имаше идея да я заведе пред брачния олтар, но сватбата отново не се случи.

Коцкарят не се посвени да вони новата си любовница, руската Есмер на екскурзия в любимата си дестинация в Дубай на същите места, където преди това бяха да почиват и с Куини. Така че феновете очакват нова драматична развръзка, ако и майката на Есмер поддаде и ситуацията стане латино сериал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар