Убиха съпруга на съветничка от БСП

Гласувайте за статията

Съпругът на съветничка от БСП е открит мъртъв

Трагедия разтърси семейството на съветничка на БСП. Стефка Ангелова, която участва вече трети мандат в местното самоуправление на град Поморие, загуби съпруга си.

Марин Ангелов е бил открит с огнестрелна рана в сърцето. 61-годишният мъж е убит в дома си. Стреляно е от упор и жертвата е загинала в резултат от огнестрелна рана в сърцето.

Жителите на морското градче са шокирани от вестта за кончината на Марин и не могат да повярват, че това се е случило. Те го описват като тих, възпитан и много спокоен човек. Същото е мнението им и за неговата съпруга. Освен в местното управление на градчето като съветник от БСП, тя работи и като учител в училище „Иван Вазов“.

Поморийци я описват като скромна и много възпитана жена. Тя и съпругът й имат двама сина. Няма данни някой от тях да се заминава с незаконен бизнес или нещо нередно.

Убиха съпруга на съветничка от БСП

Убиха съпруга на съветничка от БСП

Няма и версия, по която разследващите работят. Убитият е бил управител на почивна станция в града, намираща се в непосредствена близост до Военния санаториум.

Липса и информация той или някой от семейството му да има кредит към банка или да е имал проблеми с някого.

Близки на почернената фамилия споделиха пред „Флагман“, че не са усетили около семейството на съветничката от БСП да се случва нещо нередно, пише БЛИЦ, цитирайки изданието.

Само преди година семейството било почернено от друга трагедия. Сестрата на Марин Ангелов починала от раково заболяване.

Преди няколко месеца страната ни беше разтърсена от убийството на съветничката на кмета на Пазарджик – Татяна Стоянова, което все още е неразкрито.

Въпреки, че се появиха много версии за случилото се – от лични мотиви до афери за стотици хиляди левове, причината за убийството остава неразкрита и до днес.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар