Виктор Николаев напълня за отрицателно време

Зрителите на Нова тв се питат какво се случва с Виктор Николаев. Тв водещият напълня драстично за отрицателно време. Причината за рязкото му напълняване е силният стрес, на който е подложен през последните дни в работата си.

В момента Ани Цолова отсъства и всички задачи около реализацията на сутрешния блок са стоварени върху него. Тв водещият трябва сам да избере гостите, да оформи въпросите и да редактира репортажите.

Освен това периодът не е никак спокоен по отношение на политическите събития. Виктор Николаев трябва да отсее важните теми и да подготви всичко това сам. Цели осем дни той работи почти денонощно без почивка. Вечер той остава до късно в студиото, за да подготви предаването за следващия ден.

"Не е нормално сам човек да свърши цялата тази работа", коментират колегите му. В резултат от умората и силния стрес, на който е подложен, Виктор Николаев чувства непрекъснат глад и постоянно консумира нещо, научи ПИК.

[caption id="attachment_450056" align="alignright" width="300"]Виктор Николаев Виктор Николаев напълня драстично[/caption]

Постоянното тъпчене вече започна да му личи. Тв водещият напълня не само в лице. Около кръста му вече се появиха паласки, които операторите не успяват да заличат с трикове на снимането.

След като Ани Цолова се завърне от отпуск, колегата й ще замине на почивка. Тв водещият е избрал слънчева Гърция за дестинация, в която ще прекара лятната ваканция заедно със семейството си.

Тази година той успя да се уреди с двуседмичен отпуск, тъй като е обещал на съпругата си, че ще се компенсира за миналата година. Тогава се наложи той да я остави заедно с дъщеричката им и да се прибере в София, тъй като беше извикан по спешност от шефовете си.

За да избегне подобни "инцидент", тази година Виктор Николаев е решил да почива зад граница. Той ще заведе семейството на Халкидики. Тв водещият вече е резервирал луксозна вила край морския бряг.