Ники Кънчев неузнаваем с нова визия

Ники Кънчев се промени до неузнаваемост. Тв водещият, който ще се завърне в ефир тази есен, е с  нова визия.

Освен, че видимо е отслабнал, той заложи на промяна в лицето. Суетната тв звезда се подложи на няколко процедури с разкрасяващ и подмладяващ ефект. Преди няколко месеца той опъна бръчките на лицето си.

Но промените,които Ники Кънчев направи с външния си вид, не свършват до тук. В крайна сметка суетата му надделя и той реши да промени в себе си всичко, което не харесва.

Тв водещият остана приятно изненадан от промяната във визията на Орлин Горанов и се свързал с него, за да го попита как се е сдобил с нова прическа.

Косата на тв водещия, който вече прехвърли 50-те започна прогресивно да намалява. Разтревожен да не оплешивее напълно, той реши да се подложи на най-иновативната процедура за борба с оплешивяването.

В момента тв водещият вече е започнал лазерна терапия за възстановяване на косата му и резултатите вече са на лице. Успехът на метода се крие в присаждането на космени фоликули и по този начин се появява коса дори и на места, където тя трайно е опадала.

[caption id="attachment_450049" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев Ники Кънчев се подмлади[/caption]

Цялото това удоволствие ще струва на тв водещия общо 3 000 лева. Но той не се скъпи, когато става въпрос за външния му вид.

Тв водещият е решил да изненада приятно зрителите и тази есен ще го видим в друга светлина.

Както вече стана ясно, Кънчев ще води и предстоящия Биг Брадър. Откакто предаването му бе свалено от ефир, той разчита единствено на риалити формата и доходите му драстично намаляха. Въпреки това той не пести по отношение на външния си вид.

Звездата на Нова тв заработва и участвайки като водещ в развлекателни програми в нощните клубове в столицата.