Цеци Красимирова проговори за отношенията си с Косьо Самоковеца

Цеци Красимирова направи искрена изповед пред Сашо Диков. Красавицата с изумрудено зелените очи беше жената до Косьо Самоковеца в последните мигове от живота му. Фаталният изстрел, който го застигна в Амстердам, за малко не отне живота и на красавицата.

Куршумът излязъл от главата на мафиота, прониза красавицата в слепоочието. Тя е убедена, че благодарение на големия си късмет е жива и до днес.

Моделката е известна с приятелството си с най-известните представители на родния ъндърграунд. Въпреки, че те са считани за страшилища от обществото, за нея за били най-добри приятели.

Моделката не скри, че я впечатляват силните мъже и това е причината да си падне до Косьо. Тя сподели, че мафиотът е бил много нежен с нея и постоянно я впечатлявал с неочаквани жестове. Цеци Красимирова сподели, че има много хубави спомени с него, които за съжаление, с времето избледняват.

Според нея Самоковеца и другите момчета са се самозабравили. Тя допълни, че не е нормално да знаеш, че искат да те убият и да се разхождаш спокойно из Амстердам с някаква мацка.

[caption id="attachment_450040" align="alignright" width="300"]Цеци Красимирова Цеци Красимирова сподели, че Косьо Самоковеца е бил много нежен с нея[/caption]

Смуглата красавица заяви, че за нея темата със Самоковеца е изчерпана и не желае повече да говори за това, пише Всеки ден.

Тя сподели със Сашо Диков, че планира да роди още едно дете. Моделката заяви, че все още не е започнала да работи по въпроса, но планира това да се случи следващата година.

Дъщеря си Джудит тя е родила едва на 18 години. Цеци Красимирова е споделила намерението си с 18-годишната си щерка, тъй като е убедена, че е крайно време да роди още едно дете.

Моделката не скри и скромния си произход. Тя каза, че е живяла на село, гледала е прасета и е копала градината, но не се срамува от това.