Миглена Ангелова смая всички

Миглена Ангелова започна нова връзка. Страстната почитателка на червения цвят, която наскоро навърши 50 години, си хвана по-младо гадже. Новият любим на бившата телевизионна водеща е по-млад от нея с цели десет години и е руски гражданин.

Това е напълно разбираемо, имайки предвид начина, по който изглежда телевизионерката. Въпреки, че тя вече е на половин век може да похвали със стройно и стегнато тяло. Тя категорично отрича за каквато и да било хирургическа намеса по бюста й.

Единствената корекция, за която тя признава е липосукцията. До този метод за отслабване тя прибегна преди няколко години. Меглена Ангелова изглежда все така добре и по нищо не личи, че е родила 4 деца.

Мадам Искрено и лично има зад гърба си цели 4 неуспешни брака. И въпреки славата си на мъжемелачка, тя твърди, че е доста консервативна в отношенията си с мъжете.

Преди няколко месеца в медиите излезе информация, че тя има връзка с руснак, който е цели десет години по-възрастен от нея. Двамата се запознали на морето, където тв водещата има вила. Миналото лято Миглена Ангелова между нея и новия й съсед на Свети влас, прехвърчали първите искри, пише Хот арена.

[caption id="attachment_449980" align="alignright" width="300"]Миглена Ангелова Миглена Ангелова заби младо гадже[/caption]

Заможният руснак Алексей загубил ума си по нея. Връзката между тях не била просто лятна авантюра. Няколко пъти през зимата той пътувал специално от Русия до столицата, за да се види с любимата си. Руснакът отседнал в апартамента на звездата в столичния квартал "Люлин".

Според запознати, които коментираха връзката им тогава,  е твърде вероятно те да стигнат до олтара. Прогнозите им се оказаха неверни и Миглена Ангелова се раздели с Алексей. Но не за дълго.

Тв водещата не остана сама и ето, че отново има мъж до себе си. Не е ясно кога и как се е запознала с него.

Фактът, че той е руснак, навежда на мисълта, че тя се е запознала с него покрай връзката си с Алексей.