Галя Щърбева: С този режим отслабвам гарантирано всеки път! (виж го тук)

Галя Щърбева: С този режим отслабвам гарантирано всеки път! (виж го тук)
5 (100%) 1 vote

Галя Щърбева призна как успява да отслабне гарантирано!

Телевизионната водеща Галя Щърбева се раздели с пухкавата си визия не с изнурителни диети, а с уникален хранителен режим. Ко водещата и екранна партньорка на Лора Крумова в предаването „Комбина” е намерила баланса как да изглежда добре пред прожекторите и да не се лишава от любимите си кулинарни вкусотии.

Бившата водеща на новините по сутрешния блок на Нова телевизия е почитателка на хапването според кръвната си група. Тази уникална диета привлича все повече последователи, защото ефекта наистина е доказан и уникален.

Галя Щърбева

Галя Щърбева заложи на диета по кръвната група и спечели

Журналистката е представител на кръвна група А и поради това е ограничила до минимум консумацията на месо. Това е една от забраната за приемане на хранителни продукти за нейната кръвна група. За сметка на това Щърбева прибавя в менюто си повече деликатеси от морската фауна и то от всякакъв възможен вид.

След като се е решила на това Галя Щърбева се чувства и изглежда много добре. Без изтощително гладуване тя вае елегантна визия, като не се лишава от обожаваните си кулинарни изкушения.

Последователите на тази диета стават все повече. След като се съобразяваш с кръвта точно какви храни ти е позволено да ядеш, резултата наистина е зашеметяващ. В това са се убедили и колегите на телевизионната водеща, които са свидетели на ефекта от диетата.

Екранната й половинка също се е запалила по тази диета, при която хем не оставаш гладен, можеш да си хапваш от предпочитаните изкушения и едновременно ваеш тяло и изглеждаш перфектно. Преди година телевизионерка роди момиченце и после наля доста.

Дори зрителите подиграваха двете водещи на „Комбина“, че се гонят в яденето, но сега Галя Щърбева наистина е изваяла тяло на манекен и то не с зверски глад, а само с диета, съобразена с нейната кръвна група.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар