Мика Стоичкова показа любимия си: Виж плажното им парти в Маями!

Мика Стоичкова показа любимия си: Виж плажното им парти в Маями!
5 (100%) 2 votes

Най-сетне Мика Стоичкова открито показа любимия си!

Мика Стоичкова отново е на крилете на любовта. Щерката на Камата постна на страницата си в социалната мрежа тръпката и емоцията от удоволствието от партито по случай рождения ден на своето гадже.

Ай Ки, както го нарича тя стана на 31 години преди дни. Купонът бил на плажно парти в Маями. На него освен приятелите на двамата присъствала и майката на Мика.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова щастлива на рождения ден на гаджето си

Тя обаче не може да се нахвали и да сипе непрекъснато суперлативи колко е обичана, обгрижвана и на крилете на щастието си с новата си изгора. Бившата на нашенския актьор Иво Аръков вече е загърбила миналото и смело гледа напред.

Настоящето и бъдещето си тя вижда единствено с любовта на живота си Ай Ки и мечтае така да е за вечни времена.

В типично приповдигнатия си стил дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков твърди,че тяхната обич е такава, че дори „Боговете може да им завидят”.

Мика приповдигнато обяснява, че празника не бил само за приятеля и, а за нея той продължава да не е само тогава, а дни и месеци след това, само защото двамата са заедно и са се открили. Преди известно време плъзна слуха, че Мика и новото й гадже, която тя упорито кри доста време от любопитните погледи, са се разделили.

Явно това не е истина, защото двамата влюбени са заедно и споделят най-съкровените си мигове един с друг. Освен това Мика Стоичкова е повече от убедена, „че любовта им е чиста, не обременена с материален интерес, откровена и безгранична.

Тя навярно с тези удми иска да намекне, че предишната й тръпка с българския актьор не е била толкова чиста като емоция, защото определено е имало финансов интерес от страна на актьора. Припомняме, че това се тиражираше като една от причините, които и тогава „много влюбените” се разделиха и всеки си пое по пътя, като дълго не спираха да си пращат неприятелски стрели, макар и не толкова явни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар