Роми погнаха Азис

Гласувайте за статията
Кралят на фолка Азис опразни родната си къща в махалата

Бунт на ромите срещу фолкзвездата Азис е напът да навлече сериозни проблеми на костинбродския славей – пише „България днес”. Причина за недоволството на мургавите ни съграждани са двете последни интервюта, в които певецът говори открито за проблема с интеграцията на ромите, без да им спести каквито и да било критики – отбелязва изданието.

Всеизвестен факт е, че самият Азис е от ромско потекло. Изпълнителят неведнъж е разказвал за неволите си, когато е мил по-млад, за трудния път към сцената, изтъквайки колко бързо е успял да се интегрира в обществото.
През последните години Краля на попфолка направи всичко възможно, за да скъса изцяло с родния си Костинброд. В града няма вече нито един негов близък роднина. Той е настанил майка си Гергина в просторен апартамент в столицата. Въпреки че твърди обратното, по всичко личи, че Азис се опитва всячески да скъса с ромската общност.

Фики охранява Азис по участията

Фики охранява Азис по участията

Именно поради тази причина българските роми и върли фенове на Азис изригнаха срещу него след последните му медийни изяви.
„Аз искам ромите да тръгнат на училище, да не крадат. Не можеш да живееш на гърба на някого” – изкритикува Азис мургавите си събратя.

Недоволни от изявлението му, веднага в мрежата се появиха протестиращи срещу Краля на попфолка, готови да го разпънат на кръст.

Пред изданието Азис е отказал да коментира бунта срещу него, опитвайки се да прикрие притеснението си. И за да избегне неприятни сблъсъци, чалгаджията избяга първа на участие в Турция, а след това с колегата си Фики Стораро отпрашиха за Франция. Освен общ музикален проект двамата ги свързва и това, че с внушителните си размери Фики го раздава бодигард на Азис и винаги ще се притече на помощ, ако някой мургав разярен тип го нападне – пише изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар