Слави Трифонов изнесе 20 милиона лева от страната

Слави Трифонов изнесе 20 милиона лева от страната
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов изнесе милионите си от страната

Слави Трифонов не вярва на финансовите институции у нас. Недоверието му към тях е причината той да изнесе цели 20 милиона лева от страната ни в САЩ, разкриха източници на „Всеки ден“.

Сумата е била прехвърлена зад граница за последните няколко години чрез офшорката Фулмър трейд линкс. Интересното в случая е, че седалището й съвпада с това на бизнеса на съпругата на Димата Руснака – Ирена, която се премести в САЩ след убийството на мафиота.

Още по-интересно е, че тя управлява фирмите с помощта на съпругата на Големия Маргин – Мария Маринова.

Двете мафиотски съпруги са собственички на офшорката „Куик Летс“. Тя е в съдружие с офшорката, в която са парите на Слави Трифонов.

Компанията е основана точно две години преди убийството на Руснака – през 2002 година. Началният капитал, с който е стартирала дейността си е в размер на 3,5 милиона долара.

Днес Ирена върти бизнеса на покойния си съпруг. Към момента тя е обвърза с Борислав Чакъров, известен не само като гард на Жоро Илиев, но и като най-доверения му човек.

Вдовицата живее с него в апартамента в Маями, който наследи от Руснака. Ирена е собственик и на апартамент в луксозна кооперация, построена от Доналд Тръмп.

Тя и дружката й се запознали със Слави Трифонов покрай шоуто. И двете са му фенки и връзката им  с него датира от преди години. С него ги свързали приятели на съпрузите им.

Слави Трифонов

Слави Трифонов къта 20 милиона

Парите му се управляват от Ирена от няколко години. Дългия безспорно е най-успешният шоумен у нас. Само за тази година се очаква той да реализира печалба от дейността си в размер на 7 милиона лева.

От шоуто всяка година чисто му остават около 1,5-2 милиона лева. От концерта му в зала „Арена Армеец“ е прибрал над милион. Тройно по-голяма печалба се очаква да реализира от предстоящия концерт наесен.

От риалити форматите прибира около два милиона годишно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Слави Трифонов изнесе 20 милиона лева от страната”

  1. Пантуди

    юни 28. 2015

    Ще го изпързалят в крайна сметка… 😉

Добавете коментар