Палавница: Мария върза Гущеров и го удари през просото!

Палавница: Мария върза Гущеров и го удари през просото!
5 (100%) 1 vote

Мария надена брачния хомот на Християн Гущеров и го удари през просото!

Мария аправо го е ударила през просото. Поп фолк дивата Мария се е поразхайтила и вече не й пука изобщо за шокиращия й външен вид. На участия миньончето щедро показва прелестите си, за радост на мъжките очи, като хич не й дреме какво изскача от блузката й.

Певицата просто мята върху себе си някоя рокля или блузка, като непременно обаче тя трябва да има дълбоко деколте, където всеки момент може да се покажат силиконовите й моцарели.

Мария

Мария още малко и ще тръгне по конец

Това обаче не само не смущавало Мара Отварачката, ами тя дори се правила на „ни лук ял, ни лук мирисал”,ако все пак нещо „случайно” изскочило на показ пред жадните погледи на мъжката аудитория в чалготеките.

Прясната госпожа Гущерова дори забравила в гардероба си женския аксесоар, защото огромните й изкуствени женски прелести, добре напомпани със силикон изобщо не помръдвали. Затова нямало абсолютно никакво значение дали е със или без сутиен под дащните си блузки или рокли.

Поп фолк дивата изобщо не се смущавала от разпасаната си визия, нито от супер лековатия си вид и дори адмирирала това свое поведение, като на всяко следващо участи се появявала още по-скандално облечена и палава.

Мария вече узакони връзката си с пухкавия милионер и ако преди беше по–ниска от тревата, сега го е ударила през просото, непрекъснато я коментират зад гърба й злобарите. Мария направо взела акъла на консервативни майки, когато се появила с малката си дъщеря Марая в столична сладкарница. Те били ошашавени от облеклото на известната персона.

Фолкаджийката била така облечена, че било по-добре изобщо да няма дреха върху себе си, коментирали я майките, след като видели как певицата се е „барнала”, за да се появи в това скромно заведение. Явно тя отново не разбрала, че не е на участие в нощен клуб или чалготека и събрала погледите на възмутените родители с показната си голотия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар