Ето какво измъчва най-много Лора Крумова

Преди няколко месеца Лора Крумова се завърна в ефир след две годишно отсъствие. Блондинката стана майка през септември 2013 година. Тогава на бял свят се появи синът й Явор. Малкият е доста буен и майка му често се оплаква от него.

Пред свои колеги наскоро тя разкрила какво я измъчва най-много. Тя страда от комплекси, но причината за тях не е теглото й, а отношението към собственото й дете, научи "Всеки ден".

Тв водещата споделила, че не е добра майка и се чувства виновна за това. Малко след раждането на Явор тя се скара със своята майка и прекъсна всякакви отношения с нея. Повод за това стана опитът от страна на родителката й да я посъветва как да гледа детето си.

Лора Крумова побесня и изхвърли майка си от дома си. Малко преди да се върне на работа тя се сдобри с нея. В момента бабата на Явор се грижи за него.

Освен, че се сдобри с майка си, тв водещата се свърза и с известния пловдивчанин Иван Габаритов и с негова помощ успя да смъкне цели 28 килограма, от които дълго след бременността не успяваше да се отърве.

Заради комплекса си за малоценност като майка, блондинката често търси помощ от своята приятелка и колежка Галя Щърбева.

[caption id="attachment_449842" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова е убедена, че не е добра майка[/caption]

Разликата между децата на двете е само няколко месеца. Брюнетката роди момиченце през януари 2014 година. Малката Калина е много по-кротка от Явор. Лора Крумова е убедена, че за това заслуга има самата Щърбева, която е по-отдадена на детето си от нея, пише Хот арена.

Затова тя предпочита да потърси помощ от нея, вместо да се консултира със специалист. Именно майчинството стана причината двете водещи да се сприятелят още повече.

Фактът, че децата им са на една и съща възраст ги сближава още повече и двете са почти неразделни и извън работното си място.