Маги Халваджиян получи нож в гърба, бесен е!

Маги Халваджиян получи нож в гърба, бесен е!
5 (100%) 2 votes

Маги Халваджиян бесен на Азис, който го предаде!

Азис бил бесен, че не е спечелил приза на шоуто по Нова телевизия – „Като две капки вода”. Чалга кралят бил на крачка от победата и силно се надявал, че ще се окичи с престижното първо място, но изпод носа му го грабна актьора Ненчо Балабанов.

Затова фолкаджията отпрашил за съседна Турция, където да успокои страстите си и да препечели нещо допълнително. Преди шоуто той отново беше гост певец в южната ни съседка и според слуховете екстравагантната чалга звезда бил посрещнат повече от радушно, а и печалбата, която прибрал след концертите си никак не била малка.

Маги Халваджиян

Азис предаде Маги Халваджиян като грубо отхвърли поканата за шоуто

Той изобщо не уважил поканата на продуцента на шоуто Маги Халваджиян за концерта в НДК. Дългокосият продуцент решил да събере на една сцена всички победители в досегашните формати на шоуто – „Като две капки вода”. Това той направил в два последователни концерта в най-голямата зала 1 на НДК. Но нито Азис, нито някои от другите участници не уважили събитието.

На сцената все пак били тримата победители от трите сезона на телевизионния продукт. Там се качили Рафи, Неве и последния призьор – имитатора на Бойко Бирисов. Те отново се изявили, като не спрели да забавляват публиката.

Много от най-обичаните и талантливи участници в „Капките” обаче не уважили поканата на дългокосия продуцент.

Припомняме, че естрадната прима Лили Иванова също беше бясна на ромския славей. Случайно или не, но да я имитира се падна на единствения чалга изпълнител в забавното предаване. Тогава певецът изрази радост, че ще влезе в образа на естрадната икона, но не такива чувства изпитвала Лили.

Тя била жестоко обидена, че една от най-големите поп фолк звезди ще я имитира и дори се зарекла да се обади на продуцентите да не дават повече образа й на подобни формати, независимо кой ще е следващия участник. Това допълнително обидило Василка и затова той решил да се разтуши там, където го желаят и му се радват.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар