Ново 20: Венета Райкова разкри неподозирана истина!

Ново 20: Венета Райкова разкри неподозирана истина!
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова шашна всички с коренната си промяна!

Венета Райкова се е променила драстично. И не само телевизионерката от Попово има променен външен вид, ами и съвсем различни морални ценности.

Водещата на бившото предаване „Горещо” вече не мисли, че може с лекота да сваля дрехи и задръжки, а по-скоро подбира как да се държи и какво да приказва.

Венета Райкова се съблече за мъжката библия през далечната 2002 година. Но оттогава „изтече много вода” и вече има съвсем друго мнение за това свое действие.

Венета Райкова

Венета Райкова се е променила коренно, откакто е с Тишо

Атрактивната блондинка признава, че ако сега й предстои да направи тази фотосесия, тя би се постарала повече и снимките биха били значително по-убийствени.

Но на този етап журналистката не е склонна да повтори участието си в мъжкото списание като гореща дама. Райкова е категорична, че не би го направила първо заради това, че има вече пораснал син и второ понеже все пак е омъжена жена.

В онези далечни години, преди повече от десет лета тя е вършела каквито й се поискат щуротии, но сега определено има морални задръжки, които я спират да провокира и да извършва нелицеприятни действия.

В момента блондинката, след като остана известно време без работа вече води делнично предаване по ТВ7 – „Дневникът на Венета“.

След като пак е на екран, телевизионната водеща се стопи осезателно и дори плъзнаха слухове, че тя е болна от анорексия. Но хубавицата отрече да има подобно заболяване. Тя разкри още, че нито обича или прави каквито и да са диети, нито спортува усилено.

Просто се е стопила, но според ръста й килограмите й са в норма и по нищо не показват, че страда от модерната болест на века. „Обичам да си хапвам, наслаждавам се на яденето, обожавам пищните трапези”, твърди миньончето и го доказва със снимките, които поства в социалната мрежа.

На тях Венета Райкова и семейството й са неизменно на трапезата, която винаги е отрупана с най-различни вкусни ястия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар