Между Невен Цонева и Слави Трифонов от няколко месеца тлее война

Една от любимките на Слави Трифонов - Невена Цонева от няколко месеца е във война с него. Може би се чудите каква е причината за разлъката между тях и защо от близки приятели те се превърнаха във върли врагове.

Талантливата изпълнителка решила да се откъсне от пипалата на Дългия, каквото и да й струва това. Причина за решението й стан постъпката му, която много я огорчи.

Красавицата напусна "Гласът на България" на крачка от финала. Въпреки, че тя беше фаворитът на публиката и сигурният победител, Дългия я заставил да напусне. Макар и против волята си Невена Цонева се оттегли от риалитито.

Огорчена от предателството на Дългия, тя решила да си отмъсти. Красавицата не пропуска удобен момент, за да припомни, че вече не е заедно със шоумена.

Доказателство за това е и участието й в предаването на Милен Цветков. Тя не само, че даде интервю за медията, конкурент на бТВ, но и представи най-новото си парче в компанията на един от най-големите врагове на Слави - Светослав Христов.

[caption id="attachment_449837" align="alignright" width="300"] Слави Трифонов Невена Цонева в лют война със Слави Трифонов[/caption]

Красавица не пропуска възможност да даде интервю заедно с него.

Светльо кандидатства за място в бенда на Дългия, но вместо него беше избран Борис Солтарийски. На Христов и останалите музиканти беше даде собствено предаване, но то беше свалено преждевременно от ефир заради кошмарно ниския рейтинг.

След това дълги години музикантът беше зад граница. Той реши да емигрира и да опита късмета си в чужбина. За съжаление времето, прекарано там, беше изпълнено с много трудности.

Музикантът, който към днешна дата е един от най-близките на Невена Цонева, дълги години в чужбина се препитавал като уличен музикант. Той свирел по подлези и паркове буквално за жълти стотинки. Но тези мигове вече са останали зад гърба му.