Зуека се предаде на годините и призна за здравословния проблем, който има

Въпреки, че скоро навърши 50 години и се похвали, че се чувства като на 20, Зуека се предаде на възрастта и призна за проблема, който има. Типично за хората на неговата възраст, зрението му започна да отслабва.

Той призна за проблемите, които има. Комикът споделил пред свои приятели, че вече не може да чете вестник отблизо. Най-голям дискомфорт изпитвал, когато е в ресторант и не можел да си поръча от менюто.

С характерното за него чувство за хумор той споделил с приятелите, че трябва да гледа менюто от съседната маса, за да си поръча.

Неведнъж и Димитър Рачков се е шегувал с него, че много скоро ще стане дядо, тъй като всички признаци за това вече са на лице при него.

Зуека потърсил помощ от най-известните столични офталмолози и вече носи специални очила, предназначени за пациенти, страдащи от далекогледство, пише ПИК.

На концерта на "Като две капки вода" той се появи с очила. Въпреки нежеланието му да излезе с тях на сцената, той се появи с очила, за да бъде спокоен, че няма да се издъни с репликите си.

[caption id="attachment_449770" align="alignright" width="300"]Зуека Зуека закъса със зрението[/caption]

Преди година комикът стана татко за втори път. Той заяви, че все още се чувства млад и е много щастлив от факта, че на тази възраст е станал баща за втори път.

Преди месец той отпразнува 50-годишния си юбилей. Зуека заяви, че е много щастлив от факта, че на тази възраст се е реализирал не само в професионален, но и в личен план. Той заяви, че не е важно какво е постигнал човек в професията си, а това да остави някой след себе си.

Запознати твърдят, че думите му са били адресирани към неговия бивш приятел и дългогодишен враг Слави Трифонов.

Дългия се опита да разчупи ледовете между тях и му се обади да му честити раждането на неговата дъщеричка, но отношенията между двамата отново са обтегнати.