В САЩ създават училища за златотърсачки, вижте на какво учат младите момичета

Те приличат на типичните колежи, но с една огромна разлика – тук няма да ви дадат диплома, благодарение на която да си намерите успешна работа. Училища за златотърсачки набират огромна популярност в САЩ, а все повече момичета се записват за тях. Съвсем наскоро се провел и първия курс в подобно училище за златотърсачки в Ню Йорк. На какво се учат участничките в него ли?

Как да се уредят с богат спонсор.

Брандън Уейд, основател на проекта, споделя, че от години е факт, че млади момичета си търсят заможни стари мъже, с оглед на тяхната по-голяма сигурност. И тъй като все повече и повече млади девойки стават златотърсачки, той решил да се възползва от тази пазарна ниша и да създаде училища за златотърсачки. И се радва на огромен успех. Преподавателки в тези центрове са зрели жени с опит, които са успели да си осигурят живота, благодарение на „богатото деденце“. На първия семинар в Манхатън, проведен на 12 юни, се записали над 100 жени.

Какви съвети са получили дамите, желаещи да постигнат мечтата за охолен живот?

Най-напред да не показват на своя спонсор, че се вълнуват само от парите му. „Парите бързо идват и си отиват. Когато се научиш как да получаваш каквото и да поискаш, когато и да го поискаш, тогава лесно свикваш на такъв начин на живот. Веднъж отидох на среща с мъж, който ми даде само 1000 долара. Втори път не повторих срещата си с него", разказва 25-годишната Челси. Един от съветите, които момичетата научили в училищата за златотърсачки е да не си лягат със спонсора на първа среща. „С това ще провалите всичко. Накарайте го да иска повече. Да ви търси отново. Така ще получите много повече пари“, разкрива тайната си 25-годишната Кристен, която е една от преподавателките. Типичният "sugar daddy" е описан като богат мъж, който ги обсипва младите жени с подаръци в замяна на услуги в спалнята. А също така това е мъж, който е над 40 години и печели над 250 000 годишно. [caption id="attachment_449739" align="aligncenter" width="590"]Училища за златотърсачки станаха хит в САЩ Училища за златотърсачки станаха хит в САЩ[/caption] Сайтовете за запознанства с такива мъже са с над 4,5 милиона потребители, а една трета от мъжете са женени. „Sugar daddy не е някой опасен тип, а мил човек, който има нужда от внимание“, твърди Уейд. По думите му няма нищо лошо, ако това, което се случва помежду старите мъже и младите момичета е по взаимно съгласие. Дори и да е подплатено с пари. След семинара, едно от момичетата Челси, отваря собствено училище за златотърсачки и учи момичетата как да измъкват от мъжете повече пари, дрехи и скъпи пътувания. „Вместо да искате повече пари, кажете му какво ви е необходимо. Мъжете ми плащаха наема, купуваха ми нови коли, бижута, дрехи…“, разказва Челси без свян. В своите курсове, тя споделя с всички историята на успеха си, подплатена с факти и дрехи за колосални суми. „Чувствам се наистина успяла“, хвали се тя.