Феновете плачат: Сбогом, Боби Кристина!

Феновете плачат: Сбогом, Боби Кристина!
3.67 (73.33%) 3 votes

Лекарите наведоха глави, феновете плачат – сбогом, Боби Кристина!

Боби Кристина не може да бъде спасена. Единствената дъщеря на уникалната Уитни Хюстън вече е само в ръцете на Бога и е оставена да си отиде на спокойствие. Феновете, изгубили надежда, плачат и се сбогуват с нея.

Роднините й са се съгласили да се изключат животоподдържащите системи и 22-годишното момиче е оставено само на „грижите” на Всевишния.

Боби Кристина

Феновете изгубиха вяра за живота на Боби Кристина, сбогуват се с нея

Лелята на щерката на Уитни е признала, че племенницата й не се подобрява, а състоянието й дори катастрофално се влошава. Нещастната девойка е настанена в хоспис и нейните най-близки са се съгласили да не й се дават повече лекарства, а да се остави на единствено на милостта на висшите сили.

Според информация от звездния елит на Америка Боби Кристина ще бъде оставена да си отиде от този свят по естествен път. Баща й е направил невъзможното, за да спаси единственото си дете. Семейството се е срещнало с водещи мозъчни хирурзи в Чикаго, чиято прогноза е обаче е повече от плачевна.

Топ специалистите са заявили, че девойката не може да бъде спасена и няма дори да излезе от кома. В това състояние момичето е повече от половин година и въпреки неимоверните усилия и супер скъпото лечение, дъщерята на Уитни Хюстън не може и до днес да излезе от него. Припомняме, че Боби Кристина бе намерена в лице във ваната на 31-ви януари.

Боби Кристина Браун бе спасена тогава, но състоянието й не се е подобрило и до днес, а девойката продължава да е в кома. Междувременно партньорът на Боби Кристина – Ник Гордън е обвинен, че е причинил непоправими травми за живота й, както и в разхищение на пари от сметката й.

Според заведения граждански иск срещу него Ник започнал да бие приятелката си, за да вземе част от парите, които тя е получила от майка си.

Досега лечението на Боби Кристина струва около двадесет милиона долара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар