Ето какво забраниха Диневи на Емануела

Ето какво забраниха Диневи на Емануела
5 (100%) 1 vote

На Емануела определено не й е лесно да бъде снаха на Диневи

Диневи наложиха куп забрани на Емануела. Въпреки че колежките й завиждат, че успя да влезе в най-богата фамилия, но да си снаха на Диневи се оказа прекалено голям залък.

Милиеонерската фамилия наложи куп забрани на новата си снаха. Изпълнителката ще прекара цялото лято в комплекса на братята милионери в Свети Влас.

Тя живее буквално като птичка в златна клетка. Свекър й е забранил да напуска палата и тя почти не си показва носа навън. По цял ден стои в стаята със сина си. Митко има бизнес в Бургас и обикновено прекарва целия ден в морския град, докато любимата му стои затворена.

Диневи забранили на Емануела да излиза, за да не я снимат папараци.

Също така те й забранили да публикува във фейсбук снимки от престоя си в дома им.  Богатата фамилия не иска да стане публично достояние лукса, в който живее.

Може би забраната на Емануела е била възложена след като в медиите се появи папарашка снимка на возилото, което тя управлява.

Според мълвата, бялото Ламборгини е собственост на свекъра на изпълнителката. Той решил да й преотстъпи автомобила си, докато тя самата си избере кола.

Местни жители разкриха, че фолкаджийката фучи с бясна скорост из курортното селце.

Емануела

На Емануела определено не й лесно да е снаха на Диневи

Наскоро тя самата сподели, че напуска Ара. Вероятно не само интригите на Алисия са причината за оттеглянето. Може би богатата фамилия има пръст в решението на фолкаджийката. Нищо чудно Диневи да са й поставили ултиматум.

До последно преди да роди Емануела работеше. Това се наложи, тъй като до скоро Митко Динев не разчиташе на финансовата подкрепа на баща си.

Причина за разрива в отношенията им стана връзката му с Емануела. До скоро двойката дори живее в апартамента на певицата.

Но ето, че Диневи най-после склониха и приеха чалгаджийката като своя снаха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар