Виктор Николаев – по-хитър от Ани Цолова

Гласувайте за статията

Виктор Николаев успя да надхитри Ани Цолова

Виктор Николаев се оказа по-хитър от Ани Цолова. Той успя да се договори с шефовете си лятна почивка от цели десет дни. Дългата отпуска е привилегия, с която не могат да се похвалят служителите на Нова тв.

Но ето че Виктор Николаев успя да си подсигури дълга лятна почивка и да надхитри дори колежката си Ани.

Той възнамерява да прекара отпуска си заедно със своята съпруга Людмила и десет годишната им дъщерички Дара. След като миналото лято той прекара едва три-четири дни с тях край морския бряг, тази година съпругата му поставила ултиматум да прекарат лятната си ваканция заедно.

Тв водещият вече е резервирал почивката си. И това лято той е решил да отмаря в Гърция. Мястото, което е избрал за своята поливка, са луксозни вили, намиращи се в близост до Ситония – средния ръкав на Халкидическия полуостров.

Вече няколко лета Николаев летува със семейството си на Халкидики. Той е очарован от уникалната природа на курорта.

Виктор Николаев

Виктор Николаев успя да надхитри Ани Цолова

За разлика от колежката си Ани Цолова, Виктор Николаев се оказа по-хитър и по отношение на дестинацията, която е избрал за почивката си.

И това лято Цолова е избрала планинските курорти у нас. Тъй като и това лято ще бъде в България, по време на отпуска си тя ще бъде на разположение на шефовете си.

По време на лятната ваканция миналата година, шефовете й я търсеха постоянно. Под предлог, че искат да им помогне в избора на гости за следващия ден, Ани Цолова буквално прекара отпуската си с телефон на ухото.

Тази година тв водещата си е разпределила дните отпуск на няколко пъти. За разлика от Виктор тя се почива няколко пъти, но  за малко, пише ПИК, цитирайки „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар