Георги Веселинов разкри истината за Гергана Капзамалова

Гласувайте за статията

Бившият съпруг на Гергана Капзамалова – Георги Веселинов разкри истината за нея

Екранният съпруг на Гергана Капзамалова от социалния експеримент „Женени от пръв поглед“ – Георги Веселинов разкри истината за нея.

Бракът му със знойната красавица се оказа пълно фиаско. Двамата съжителстваха под един покрив единствено, докато траеха снимките на формата. След това всеки пое по своя път.

34-годишният Георги Веселинов разкри, че екранната му съпруга не е тази, за която се е представя. Той заяви, че тя е от ромски произход . Риалити героят разкри, че знойната Гергана е от Карлово, а не от Пловдив, както се опитва да убеди всички.

Компютърният специалист каза, че тя е си пада по различни зависимости и това е още една причина да не си подхожда с нея. Той разкри, че до няколко месеца ще венчае за любимата си.

Бившият съпруг на Гергана Капзамалова не скри, че е много щастлив  с жената до себе си и няма търпение да свърже живота си с нейния, пише ПИК.

Георги Веселинов

Георги Веселинов разкри истината за Гергана

Той направи неочаквано разкритие, заявявайки че с бъдещата му съпруга имат връзка още преди старта на социалния експеримент. Неясно засега остава защо се е съгласил да участва в него при положение, че е бил обвързан.

Той допълни, че с Гергана са били под един покрив, единствено докато траят снимките на формата. Компютърният специалист каза, че преди няколко седмици  се събрали с Гергана единствено заради финалните снимки.

Наскоро известно електронно издание писа, че двамата все още имат интимна връзка. Според информацията, разпространена в медиите, Капзамалова и Веселинов се срещат редовно в мотел на околовръстния път в столицата и срещите им всеки път завършвали в някоя от стаите.

Според мълвата Георги се свързал с Гергана, за да й даде професионален съвет относно новото й бизнес начинание. Но от дума на дума, срещата им завършила в една от хотелските стаи.

Каква е истината за случващото се между тях? Може би скоро ще разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар