Андреа е наясно с това, което прави зад гърба й Кубрат Пулев

Историята за вечната любов между Андреа и Кубрат Пулев се оказа не толкова приказна, колко и двамата се опитват да я представят.

Макар и за кратко, преди време двамата бяха разделени. Точно тогава Кобрата започна връзка, която не може да приключи и до днес, разкриха хора от обкръжението му.

Дамата, с която той продължава да поддържа интимни отношения, е на 32 години и носи името на митичната красавица Клеопатра, научи "Всеки ден".

Мистериозната любовница на боксьора, за която медиите отдавна пишат, е от Гърция.

И въпреки, че там жените не се славят с голяма красота, приятелите му твърдят, че тя е същинска Клеопатра. Очарователната гъркиня е на 32 години и успяла да плени нашенеца с красотата си.

Тя е фризьорка по професия, но от няколко години не се занимава с това. С Кубрат Пулев продължават да се виждат и до днес и въпреки, че те се опитват да запазят връзката си в тайна и се виждат само по закътани местенца истината излезе наяве.

Приближени до боксьора споделиха, че Андреа знае за изневерите на любимия си. Тя е наясно и за връзката му с Клеопатра, но въпреки това не засяга никога тази тема. Фолкаджийката знае, че Кубрат е властна личност и не позволява вмешателство в личния му живот.

Тя е сигурна, че подобен разговор между тях ще завърши със скандал и затова е решила да не засяга темата.

[caption id="attachment_449671" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев Кубрат Пулев изневерява на Андреа с гъркиня[/caption]

Андреа сляпо вярва, че боксьорът е мъжът за нея и си затваря очите за всичко, включително и за изневерите му.

Фактът, че все още не я е завел до олтара е достатъчно показателен, коментират запознати. Те са на мнение, че въпреки успехите си в кариерата и имиджа, който си е изградила на Желязната лейди, Андреа е единствената, която прави компромиси във връзката си с Кобрата.