Дарина Павлова предизвика истински фурор в мрежата с фото, което качи

Дарина Павлова предизвика невероятен фурор в мрежата с фотоса, който качи. След финала на музикалното риалити милиардерката побегна в Италия. Тя отмаря край остров Сардиния.

Въпреки, че скоро навърши 51 години, тя изглежда умопомрачително. Вдовицата на Илия Павлов демонстрира перфектни форми, показвайки се по бански.

На снимката, която публикува, тя събира тена на яхта край Коста Смералда. Мадам Мулти е избрала черен изрязан бански от две части. Очевидно тя се чувства много добре в тялото си и няма никакви комплекси. И това е напълно разбираемо, предвид начина, по който изглежда.

Милионерката отмаря заедно със своя пиар и приятелката си Надя Мануел, видя Хот арена.

Както вече стана ясно, милиардерката стартира мащабен бизнес проект у нас. Заедно с виден казанлъшки бизнесмен, тя започва строежа на луксозен спа комплекс край Долината на розите.

Актрисата от Казанлък реши да инвестира в България, след като дълги години дори не се интересуваше от хотелите, които Илия Павлов й обеща. Големият хотелски комплекс на мафиота край Свети Влас пустее, след като Дарина Павлова направи няколко неуспешни опита да го продаде.

[caption id="attachment_449595" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова показа перфектни форми[/caption]

Мадам Мулти напусна страната ни малко след като той беше убит. Покрай участието си в "България търси талант" тя се задържа у нас за по-дълго. И за в бъдеще вдовицата има намерение да прекарва повече време у нас.

Може би точно заради това е решила да инвестира в страната ни.

Освен в туристическия бизнес Дарина Павлова възнамерява да навлезе и в още един коренно различен бранш. Милионерката планира да открие собствена продуцентска компания. Според нея, има какво още да се желае от развитието на тази дейност у нас.

Желанието й е да открива млади таланти и да им помага в реализацията.