Мария Гущерова избухна

Гласувайте за статията

Мария Гущерова скочи срещу жълтите издания

Мария Гущерова проговори за развода си с Християн Гущеров. Тя определи твърденията, че със съпруга й се развеждат като евтина сензация, струваща не повече от един лев. Изпълнителката заяви в интервю за  Love Style, че истинските журналисти са малко.

Тя заяви категорично, че разрив в отношенията й с Християн Гущеров никога не е имало. Напротив, откакто са семейството двамата дори са станали по-зрели и се наслаждават на любовта си.

Изпълнителката коментира най-вълнуващите моменти от сватбата си. Тя си спомни с усмивка за тържеството, подаръка от свекър и разбира се за първата брачна нощ.

Мария разказа, че в първата брачна нощ тя и Християн Гущеров били толкова изморени, че след като отворили всички подаръци, заспали. Тя заяви, че първата им брачна нощ е продължила до десет часа сутринта.

Мария Гущерова

Мария Гущерова опроверга слуховете, че се развежда

Изпълнителката проговори и по въпроса за бебето. Неведнъж тя е споделяла, че мечтае за второ дете и за проблемите, които е имала с зачеването на Марая.

Миньончето сподели, че начинът й на живот, в това число и постоянните диети, са причината за репродуктивните й проблеми.

Въпреки трудното си забременяване, Мария Гущерова заяви, че е готова още няколко пъти да изтърпи всичко това, за да влязат в дома и още няколко ангелчета като Марая.

Фолкаджийката не скри гордостта си от постиженията на щерка й в училище. Гордата майка разкри, че наследницата й напредва много бързо. Учителката й по арт дори я похвалила, че от следващата година ще бъде с по-големите ученици между трети и пети клас.

Напомняме ви, че наскоро се появиха слухове за развода на Мария, тъй като тя изтри от профила си във Фейсбук всички общи снимки с Християн. Това стана повод за слуховете, че двамата са в развод.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар