Името на Валери Божинов изплува в нов скандал

Валери Божинов се забърка в нов скандал. Този път името не е замесено в любовна афера, а в далеч по-сериозен скандал.

Футболистът изплува в аферата за черното тото в Италия. Както вече стана ясно, италианските власти задържаха директора на "Катания" поради съмнения, че е плащал на други отбори, за да загубят в мачовете срещу тях.

Обект на разследване е и мачът с Тернана,  в който Катания би с 2:0. По това време в Тернана се подвизаваше и нашенецът.

Засега името на Валери Божинов не се споменава от италианските медии, но български медии го свързват със скандала, пише ПИК.

Все още не е ясно дали има заподозрени футболиста и дали ще има задържани сред тях.

Валери Божинов досега се забъркваше предимно в скандали около личния си живот. След като се разведе с Николета Лозанова, името му присъства постоянно в жълтите хроника. Той лъсна в скандални афери дори с дами, предлагащи ласки срещу пари.

Една от горещите клюки гласи, че той има връзка точно с такава дама от Благоевград. Тя дори прилича визуално на Николета, убедени са приятелите му.

[caption id="attachment_449584" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Забъркаха Валери Божинов в скандала с черното тото в Италия[/caption]

В момента настоящата изгора на ритнитопковеца работи като хостеса в известен столичен клуб, но въпреки това не се е разделила със старите си навици.

Тя дори се похвали със снимки в новия мерцедес на футболиста.

Според слуховете, причина за раздялата му с Николета е една от многото му афери. Плеймейтката хванала съпруга си с друга жена в апартамент в Правец. За никого не е тайна, че той често отсяда там.

Валери си наел апартамент без знанието на Николета, който превърнал в ергенска квартира. Друг слух гласи, че именно той е хванал съпругата си в изневяра.

Както и да е истината, факт е, че двама са си кръшкали взаимно.