Глория запя с Ищар

Глория беляза сензационен пробив. Фолк дивата запя с Ищар. Двете изпълнителки бяха поканени на сватба в Монако.

Един от много езици, на които пее Ищар, е българският. Световноизвестната звезда изпя емблематична песен "Облаче ле бяло" заедно със своята колежка Глория.

До дуета на двете се стига по желание на булката, която е българка. Младоженката пожелала двете певици да изпълнят заедно песента.

Изпълнението на двете предизвика невиждан фурор, научи  blife. Още една невероятна изненада е подготвила изпълнителката за своите верни фенове.

В края на тази седмица ще излезе дългоочакваният й албум. Излизането му ще съвпада с рождения ден на примата. Тя ще изненада феновете си и с три нови парчета, които са неизвестни за сега.

В албума й има песен, чиято музика е дело на нейната дъщеря. Друга песен е композирана от самата Глория.

То е първият самостоятелен проект на звездата след албума й "Пътеки", който предизвика невиждан фурор. Обичаната изпълнителка спечели с него признанието за най-добър фолклорен албум на годината, пише ПИК.

Наскоро имаше още едно щастливо събитие в живота на примата. Дъщеря й Симона завърши музикално училище в столицата.

[caption id="attachment_449581" align="alignright" width="300"]Глория Глория запя с Ищар[/caption]

Наследницата на примата е твърдо решена да тръгне по нейните стъпки. Младата изпълнителка ще запише специалност "Джаз пеене" в НБУ. Тя не крие, че мечтае за кариера на световната сцена и ще направи всичко възможно мечетата й да се сбъдне.

Симона Загорова заяви, че след като завърши образованието си тук, планира да продължи в чужбина.

Майка я подкрепя напълно. Самата Глория е убедена, че чужбина е по-доброто място за реализация на един млад талант. Тя заяви, че ще подкрепи щерка си и дори би заминала с нея за чужбина.

Примата е категорична, че няма да изостави феновете си тук. Тя самата не крие, че се чувства много добре в чужбина, защото е далеч от хорската злоба.